Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
Qui sembra vents recull tempestes! Jaume 1er Castelló.
23 mar 2006
Dos personas fueron heridas tras recibir amenazas de "matar a todos". La Policía vincula los dos sucesos del martes y estudia el móvil "político".

CASTELLÓN EL ATAQUE SE PRODUJO UNA HORA DESPUÉS DE UNA AGRESIÓN EN UNA COLLA JUVENIL.(C/Alcalde Tarrega)
Un grupo de "40 personas atacaron el Casal Jaume I", hirieron a dos personas y amenazaron con "destrozar el local y matar a todos" la madrugada del miércoles. Los hechos, según figura en la denuncia, se habrían producido justo una hora después de que, entre las 23 y las 00.00 horas, unos 20 jóvenes asaltasen y lesionasen a dos menores en una colla juvenil de la calle Alcalde Tárrega, tal como ayer publicó Mediterráneo.

La Policía Nacional, que acudió al lugar de los dos sucesos, baraja el móvil "político" en el ataque al local nacionalista y se vincula con los asaltantes de la colla anexa en Alcalde Tárrega.

Algunos de los menores de alrededor de 16 años de la referida peña explicaron a Mediterráneo ayer: "Vinieron gente de más de 20 años pidiendo un móvil. Como les dijimos que no, volvieron luego con tres coches, bajaron 20 tipos con bates de béisbol y salimos todos corriendo". Lesionaron a dos de los menores, según relataron los testigos.

Por su parte, desde el Casal Jaume I y sede de Acció Cultural del País Valenci (ACPV) en Castellón, su presidente, Josep Vicent Vicent, relató: "Estábamos tranquilamente aquí y se acercó un grupo de jóvenes que conocíamos y entraron. En cosa de un minuto vinieron los agresores y bajamos la reja". "Mientras cerrábamos, con palos y piedras rompieron los cristales, arrojaron algunas dentro del local e hirieron a dos personas". Tampoco se detuvo a los agresores, los cuales huyeron.

Desde ACPV, además de presentar una denuncia, se emitió un comunicado en el que se recuerda la "ola de agresiones por motivos políticos que han padecido entidades como los Casals Jaume I". Actualmente hay un procedimiento abierto en los juzgados de Castellón, en el que personas vinculadas a la ultraderecha están acusadas de atacar esa misma sede en el año 2004. "Preocupa el aumento de agresores, la mayor intensidad", indicaron los nacionalistas.
(Font Mediterrani)

Contra l'estat i la dreta més odi que mai!

This work is in the public domain

Comentaris

re: Qui sembra vents recull tempestes!
23 mar 2006
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/244156/index.php

nada...pero si les facilitais tanto su trabajo... o tal vez no vayan por ahi los tiros! Si no nadie tendría derecho ni a...techo.
agur.
Re: Qui sembra vents recull tempestes! Jaume 1er Castelló.
23 mar 2006
què vols dir "facilitais tanto su trabajo" ?

Aquests nazis espanyolistes només busquen fer entrar por al jovent conscienciat, però no ho aconseguiran !!!
Re: Qui sembra vents recull tempestes! Jaume 1er Castelló.
23 mar 2006
el feixisme sempre sen sortira amb la seva per molt judicis que els portem mai seran condemnat i si son comdenats no compleixen ni el primers any i en canvi a nosaltres nomes per reinvidicar drets social, rebutjar: la precariatat, especulacio, capitalismne o be per lluitar per la independencia ens tanquen a les pressons per fer-nos callar, et senyalen amb el dit diente terrorista.
ves quins collons a nosaltres ens acusen de terroristes .... pero el que mes s'asembla al terrorisme son aquests feixiste de merda que apallisen, fins i tot han assesinat i segueixen gaudin amb total impunitat, aixo es pq esta el PP al poder pq falange i pp son la mateixa moneda. i amb un patetic partit socialista psoe q en lloc de combatir el feixisme pacta amb el feixime per interesos eonomics.
si no es pot solucionar pert la justicia (LEGAL) hos convido a tots a justicia per nostre compte.
CAP AGRESIO SENSE RESPOSTA
Re: Qui sembra vents recull tempestes! Jaume 1er Castelló.
23 mar 2006
què vols dir "facilitais tanto su trabajo" ?

Me refiero a que esta gentuza(E-2000 y otras afines...) siempre esta por aqui...y creo que en según que historias hay que tener cuidado.
Solo eso.
Salut.
Re: Qui sembra vents recull tempestes! Jaume 1er Castelló.
23 mar 2006
Que vol dir amb "cuidado"?
Quines històries?
Vols dir que els provoquem nosaltres ?
O estás sonat o ets un d'ells ?
Re: Qui sembra vents recull tempestes! Jaume 1er Castelló.
23 mar 2006
23-03-06 València. Avui s’ha presentat, davant la Subdelegació de Govern a València un manifest signat per les organitzacions polítiques juvenils d’esquerres i nacionalistes referit a la violència de caire polític que als darrers mesos ha reviscolat amb força a diverses localitats valencianes.

Luís Felipe s’ha compromés amb el treball de les forces de seguretat de l’estat, per evitar estes situacions i a facil·litar un interlocutor directe a les organitzacions per tal que notifiquen qualsevol incidència que coarte la seua llibertat d’expressió i seguretat. A petició dels presents, ha oferit també assessorament legal per a les possibles situacions en que calga recòrrer a la llei. D’altra banda , les organitzacions signants del manifest han acordat mantindre un protocol de cooperació unitàri i realitzar un seguiment d’aquestes agressions i amenaces que consideren perjudicials per a convivència ciutadana al conjunt de la societat valenciana. Per això les joventuts polítiques progressistes esperen poder comptar en el futur amb el suport d’ organitzacions de tot el ventall ideològic democràtic.

font: www.jerc.net
Qui sembra vents recull tempestes! Jaume 1er Castelló.
23 mar 2006
Ni estoy sonado ni soy uno de ellos.Tranquilizate chaval!
Sindicato Sindicat