Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Extranya ecuació dels mm.cc.
23 mar 2006
Sentit en comentaris respecte al "botellón":
destrosses a les festes de Gràcia + aldarulls al barri de Sant Pere + destrosses al Raval = 200/250 antisistema (els de sempre!)
La ignorància demostrada en els comentaris emesos pels mitjans de comunicació convencionals respecte a l'autoria de fets tan diversos com els esmentats demostren el gran desconeixement que tenen del "territori comanxe" que pretenen analitzar.
A Gràcia els mateixos veins van reconeixer que els autors dels fets no erens les persones a qui s'els va denegar l'espai per cel.lebrar les festes alternatives com s'havia fet cada any.
El colectiu okupa va rebutjar tenir qualsevol relació amb la gent de St. Pere mes Baix que feia de les festes un negoci i a mes cobrava per les habitacions "okupades" on vivien.
Els autors de les destrosses al Raval no varen ser vistos a les manifestacions contra la lley "incívica" d'en Clos on es reclamava el dret a l'espai públic.
Pero es tan fàcil criminalitzar els "antisistema" ... colla d'ignorants! (per ser suau)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Extranya ecuació dels mm.cc.
23 mar 2006
Es concentraran a les set del vespre a la Rambla del Raval contra aldarulls !

L'Associació de Veïns del Raval ha convocat una 'ocupació pacífica' de la Rambla del Raval, que es farà avui a les set del vespre en protesta pels aldarulls.
Alhora que protesten per la degradació de la Rambla del Raval, i asseguren que el barri és estigmatitzat,
reclamen mesures com la de vetllar perquè els bars tanquin a les dues de la nit, o la de congelar les llicències d'obrir-ne de nous.

El president de l'Associació de Veïns, José García, explica que els veïns se senten defraudats per l'actuació dels mossos d'esquadra ('un cos policíac sense experiència', segons que va dir) i creu que els aldarulls es podien haver evitat, si els mossos haguessin començat a actuar abans, i no pas passades les dues de la nit.

En una conferència de premsa, José Garcia va criticar dilluns les declaracions de la consellera d'Interior, Montserrat Tura, prometent més mà dura, perquè això podia recordar èpoques passades (al·lusió al franquisme). En canvi, va demanar que s'apliquessin polítiques de prevenció.

?
Sindicato Sindicat