Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Denegat l'indult a Franki de Terrassa
22 mar 2006
Denegat l'indult a Franki de Terrassa

En Franki, un jove de Terrassa, es troba pendent d'entrar a presó en els propers dies després que avui s'hagi denegat l'indult que es va proposar.

Recordem que aquest cas prové del conegut judici de "la bandera" en la que es va condemnar a en Franki a més de dos anys de presó per presumpta participació en una cercavila, que pretenia treure la bandera espanyola de l'Ajuntament de Terrassa. Malgrat durant el judici no es pogués ni tan sols provar la seva participació en aquesta cercavila i malgrat els testimonis policials es contradissin, el jutge Rovira del Canto va condemnar al jove. Considerem que aquesta situació és un punt més -determinant- en la persecució política a un veí actiu de la ciutat terrassenca.

Els propers dies farem saber noves informacions respecte les mobilitzacions i accions en suport a en Franki. De moment fem una crida a tota l'esquerra independentista i a la societat catalana a mobilitizar-se i a restar atentes a les properes notícies.

Ho he trobat a alerta. Informeu sobre les mobilitzacions si us plau

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Denegat l'indult a Franki de Terrassa
22 mar 2006
esperem mes noticies d'ell si us plau
Re: Denegat l'indult a Franki de Terrassa
22 mar 2006
ÀNIMS FRANKI!!!!
quan torni la calor em poso la samarreta!!!

la gent de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa. S.A.T. va penjar la notícia ahir.

penya-penya, que la fam de publicar no ens faci matar la columna dreta

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/245794/index.php

un dels dos a la zona fosca? estaria be!
Re: Denegat l'indult a Franki de Terrassa
22 mar 2006
Tot el nostre suport des de Vilassar de Mar!!

No hi ha presons ni hi ha lleis que engarjolin els nostres somnis!
Re: Denegat l'indult a Franki de Terrassa
22 mar 2006
DENEGADA LA PETICIÓ D’INDULT A EN FRANKI DE TERRASSA. ES PREVEU QUE LA JUTGESSA DEL PENAL 2 DE TERRASSA DEMANI D’IMMEDIAT L’INGRÉS A PRESÓ.

El ministeri de justícia va denegar la setmana passada la petició d’indult contra la sentencia que condemnava a en Franki de Terrassa a 2 anys i 7 mesos de presó pels delictes d’atemptat a l’autoritat, desordres públics i ultratges a espanya.

Aquesta petició d’indult aturava provisionalment l’execució de la sentència, per tant, es preveu que el jutjat penal 2 de Terrassa aquesta setmana citi a en Franki per informar-lo del seu ingrés a presó.

A nivell judicial s’està a l’espera d’un recurs d’emparament al tribunal constitucional al qual se li demana que declari nul tot el procés judicial, tot i així aquest recurs no atura l’execució de la sentencia.

Per informar de la situació i organitzar una resposta s’ha quedat demà dimarts 22 de març al Centre Social Okupat “la Impremta� a Terrassa. A cinc minuts de l’estació de Renfe de Terrassa davant de correus.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa. 21 de març 2006
Re: Denegat l'indult a Franki de Terrassa
22 mar 2006
perdoneu, l'assemblea es farà avui dimecres 22 de març a les 20:30 al CSO l'Impremta, davat de correus de Terrassa, a cinc minuts de la renfe.
Re: Denegat l'indult a Franki de Terrassa
22 mar 2006
Aupa Terrassa Antirrepresiva!!
Sindicato Sindicat