Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Concentració "Som una Nació, Autodeterminació" a València
21 mar 2006
El proper dilluns 27 de març a les 18 hores, la "Campanya Som una Nació, Autodeterminació" realitzarà una concentració a les portes de les Corts Valencianes per mostrar el seu rebuig al nou Estatut valencià, que s'aprovarà aquest mateix dia.
El dissabte 01 d'Abril, la Campanya Unitària per l'Autodeterminació crida a concentrar-se davant dels Ajuntaments al llarg dels Països Catalans sota el lema: "Prou estatuts:SOM UNA NACIÓ, AUTODETERMINACIÓ! És un dret democràtic."

www.autodeterminacio.net

A València aquesta concentració es realitzarà uns dies abans aprofitant l'aprovació del nou estatut valencià.

La Campanya està recollint suports a nivell local i comarcal per tal de mostrar durant la jornada el creixent suport a la reivindicació del Dret a l’Autodeterminació. Els darrers esdeveniments en la política catalana estan portant a una creixent concienciació de molts catalans i catalanes que els partits parlamentaris actuals són més un fre que no pas un ajut per a assolir una autèntica democràcia. La Campanya parteix del profund convenciment que els Estatuts, per més reformats que siguin, no aporten cap veritable solució per al nostre Poble. És més, els Estatuts suposen un fre per a avançar socialment i nacional, i divideixen els Països Catalans. Els exemples dels processos de reforma dels Estatuts valencià, principatí de les Illes creiem que són ben clars en aquest sentit : cal trencar amb els marcs jurídco-polítics espanyol i francès.

Més de 250 entitats s’han adherit ja a la Campanya Unitària per l’Autodeterminació, una Campanya que pretén contribuir a extendre la convicció que sense Autodeterminació, sense poder decidir lliurement el nostre model econòmic, social i cultural, no hi ha democràcia. La mobilització del 01 d’Abril preten ser una jornada per a fer aparèixer al mapa dels Països Catalans l’ampli suport al dret democràtic a l’Autodeterminació en els diferents pobles i ciutats catalanes.

www.autodeterminacio.net

Des de la Campanya animem d’altres plataformes que treballen per la dignitat nacional del País a treballar en clau de Països Catalans i a reivindicar l’Autodeterminació sense complexos. Des de la CUA estem segurs i segures que sobre aquestes dues premises es podran posar les bases per al treball en comú.
Mira també:
http://www.lavanc.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració "Som una Nació, Autodeterminació" a València
21 mar 2006
Som una nació. Com Israel, oi?
Re: Concentració "Som una Nació, Autodeterminació" a València
22 mar 2006
No, com ta mare !
Re: Concentració "Som una Nació, Autodeterminació" a València
22 mar 2006
No, com palestina!
;)
Sindicat Terrassa