Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
Tamcament d'empreses, acomiadaments, deslocalitzacions ..., també són agresions a la nostra terra.
Hem sorprèn que ni l'esquerra independentista (la revolucionària, la del dia 1 d'abril davant els ajuntaments) ni els i les independentistes reformistes, ni ningú que defensa 'la terra' hagi donat a conèixer la convocatòria de la manifestació de les companyes i companys acomiadats de la Seat.

Prou agressions al nostre país, solidaritat amb les acomiadades i acomiadats de Seat!!!

Readmissió 660 acomiadades i acomiadats de Seat!!!

Per una terra lliure cap agressió a la classe treballadora!!!

MANIFESTACIÓ: 'Solidaritat amb els/les acomiadades de Seat'

Dissabte 25 a les 5h de la tarda a la Pl. Universitat de Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
EL concepte de "nació" es un invent de les oligarquíes burgeses que van nodrir la Revolució Francesa (la de la fraternitat dels burgesos). De què t'extranyes ?

Va ser en Marx i en Engels els que van dir alguna cosa diferent recordes Treballadors d'arreu UNITS ! . Fins llavors (i ara mès que mai) els que estan units son els capitalistes.

No hi pot haver llibertat ni justícia ni igualtat dins el capitalisme, perque el seus "cavallers": el Barça, la Caixa, Montserrat, els Bisbes, la premsa, la Generalitat, S.A., i tot el catalanisme, nacionalisme i "independentisme de la classe burgessa", sempre treballaran conjuntament per malmetre les condicions de vida de la clase treballadora.
Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
Alegats lerrouxistes amb to paternal a part, aqui tens per exemple el comunicat d'Endavant(OSAN):
http://www.endavant.org/comunicats/seat23des
També informar-te que l'Esquerra Independentista esta present en les lluites contra els tancaments d'empreses i que militancia independentista ha patit repressió per donar suport per exemple als acomiadats de Miniwat, estic segur que si t'informes una mica millor t'en adonaras de que no es veritat aixo que dius.
Ens veiem dissabte a la mani!
Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
Però llavors no hi ha excusa per no defensar obertament l'autogestió obrera contra els dictats del sistema empresarial capitalista: en comptes de donar un "suport" que sembla gairabé anímic però sense contingut polític posible. Al menys podrieu plantejar una col.lecta per fer caixa comú, començant pels treballadors que s'han quedat dins.
Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
tu què vols, que monopolitzem les convocatòries dels treballadors/es? hi donem suport perquè són ells qui convoquen. tampoc veig una especial implicació de cap altra organització d'esquerres, sigui independentista catalana o independentista espanyola.
Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
Salut, tot el que anava a dir, ho ha dit en Sant Andreu Roig, l´esquerra independentista si que participa en la lluita dels treballadors de SEAT. Però qui convoca es la coordinadora d´acomiadats, per tant no crec que s´hagi de treure protagonisme als treballadors organitzats. Hem de donar suport i hem d´assistir-hi. Per cert hem donat el suport i assistirem. Una pregunta, a que ve tanta mala idea, amb el comentari, em sorpren que ni els de l´1 d´abril? Encara que no donis suport a les convocatòries del 1 d´abril, una mica de respecte. Ja n´hi ha prou de crear mal rollo, només per la quantitat de gent que treballa en aquesta campanya, respecte. Si dol que tota l´esquerra independentista estigui unida, em sap greu, a mi m´omple d´esperança.
Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
No els hi seguiu el joc.

Qui és qui per posar en dubte les lluites dels col.lectius?
Qui ets Kruma per dir a l'EI el que ha de fer?

Una mica de respecte.
Sembla mentida.
Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
La produccíó inevitablement acabarà concentrant-se a l'Asia. Els és mes barat.

Els mercats es reestructuren. També ho està fent el català en el sector de serveis o el turisme.

Relacionar el terme nació amb el de mercat em sembla totalment fora de lloc. Que té a veure l'unitat d'espanya amb la velositat de 300Km/h de l'Ave? Es el mateix!
Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
maulets, cajei i endavant estan han donat ple suport a la mani i al comité de suport company... boques, que ets un boques!
Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
pues mira en www.kaosenlared.net
Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
Kruma, es pot comunicar que hi ha una mani de Seat,sense retreure res a cap organisme.Per cert,ja n,estava asabentat pels medis alternatius avans que donguesis la noticia
Re: Som una nació: Seat 660 acomiadades
21 mar 2006
l'esquerra independentista esta tirant endavant com altres col·lectius la lluita de suport a les acomiadades de SEAT

pel que m'afecta, al Comite de Suport de Gracia esta format entre d'altres per gent de l'EI, fent el que es pot, amb altre gent, per extendre la lluita a la Vila i on faci falta

Tambe conec altres cassos on gent de la CUP esta fent el que pot

deixeu d'intoxicar amb mentides estupides i dediqueu-vos a extendre la lluita als vostres ambits, sembla mentida que hi hagi gent d'aquesta mena encara (aprenents d'estalinistes intoxicadors d'allo mes cutre)

lluitem EN POSITIU i amb fets clars per extrendre la lluita, la resta us desautoritzeu cada vegada que obriu la boca amb histories sectaries d'aquest tipus

PROU PRECARIETAT
READMISSIO 660 ACOMIADADES DE SEAT

visca Catalunya lliure de terrorisme patronal
Sindicato Sindicat