Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
La España del pandero, la peineta y la pandereta.
20 mar 2006
Te esta explotando gilipollas!!

Mientras en sitios como en euskalherria Franciaetc muchos jovenes pelean por los derechos y las libertades de su pueblo, en la España del pandero y la peineta se parten la cara por a ver quien se cueze mas y mejor y lo sacan en la tele.
otro_puto_zerdo-fascista.jpg
Borrach@s y tontitos los quiere la ultraderecha.
¡¡Que felicidad para el empresario!!
Texto que circuló por Internet convocando a los jóvenes para un 'macrobotellón' l día 17 de marzo en el faro de Moncloa.

"Hace un par de semanas, viendo las noticias...cuál fue nuestra sorpresa...en Sevilla, 5000 personas congregadas en un macrobotellon, el culpable, internet. La bola fue pasando, nadie rompió la cadena y los 5000 sevillanos se montaron una buena...entonces surgió la idea.

¿Van a salir los sevillanos por la tele y nosotros no? abre bien los ojos y agudiza la memoria porque aquí lo llevas: MACROBOTELLON internauta 17 de MARZO VIERNES en EL FARO DE MONCLOA a partir de las 21:30 vas a dejar que te lo cuenten??? envíalo a tus agregados, no rompas la cadena...cuál sonará mas sevilla o madrid? CORTA Y PEGA Y P�SALO A TODOS LOS Q PUEDAS!!!!!

P.D. si rompes la cadena te morirás de cancer y olvidate de follar para el resto de tu puta vida".
Hala vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Clamuflarlo?
De mil maneras!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La España del pandero, la peineta y la pandereta.
20 mar 2006
El diari anglés de Times publica dues notícies sobre els joves europeus:

"French students march in fury at reform to labour law: In France, young people fear a job law will leave them unprotected"
http://www.timesonline.co.uk/newspaper/0,,174-2090432,00.html


"In Spain, drinkers as young as 12 are joining an outdoor bender"
http://www.timesonline.co.uk/newspaper/0,,174-2090429,00.html

En la primera parla de que els joves han sortit al carrer per protestar per una llei sobre contractes laborals que està preparant Villepin.

En la segona, parla de que els joves surten al carrer per emborratxar-se.

I Barcelona?

Que cadascú en tregui les seves conclusions.
Re: La España del pandero, la peineta y la pandereta.
20 mar 2006
Jo ja paso de fer res per la puta merda de gent que pobla aquesta peninsula, a l'unic que aspiro es a fotre el camp ben lluny algun dia. Amb la merda de gent que hi ha aqui no es pot fer res, no se que em fot mes fastic els pseudo hippies o els fatxes perque no hi ha res mes...
Re: La España del pandero, la peineta y la pandereta.
21 mar 2006
La Catalunya de pandereta no lluita molt pels drets socials, que jo sapigui. Això, si, está plena de patriotes que s´enriqueixen amb l´amor de la nació catalana. Recordeu el caudillisme d´en Pujol i la seva etapa corrupte? Per fer el ridicul no cal miral la meseta, aqui ho fem i molt
Re: La España del pandero, la peineta y la pandereta.
21 mar 2006
Creo que es una falta de respeto y de sensatez, llamar a ETA luchadores por los derechos y libertades de su pueblo, creo que puedes ser nacionalista, rojo, facha, lo que quieras, pero el terrorismo es el mismo tanto de unos como de otros y solo tiene ese nombre terrorismo.

Por cierto, quiero recordar que los grupo como ETA y GRAPO son de extrema izquierda.

Señores quien son los malos de verdad? la guerra duro 3 años, pero el terrorismo hace 30 que lo sufrimos por las bandas marxistas.

Despreciables!

FE/LF
Re: La España del pandero, la peineta y la pandereta.
21 mar 2006
Quan fa uns mesos, es va fer una reunió de caps d’estat per tal de fer front comú al “terrorisme� el principal problema va ser definir la famosa paraula: terrorisme.
Evidentment no vol dir el mateix per a un anglès que per a un irlandès, per a un palestí que per a un israelià... i així fins a l’infinit.
Fa goig veure que hi ha gent amb les idees tan clares, tan segurs de la seva veritat...

Només per a recordar, un acudit d’en ferreres sobre la famosa i frustrada reunió:


http://www.guinarda.com/indexPral.htm
Re: La España del pandero, la peineta y la pandereta.
21 mar 2006
incultura,
la guerra va durar tres anys, la dictadura quaranta i ja en portem trenta de fallacia democratica. si contes tots els morts dels nacionals durant la guerra i de l'estat, sigui en dictadura sigui en pseudodemocracia, te n'adonaras qui es que practica el terror a l'estat espanyol
ah, sense contar torturats, presos politics,....
podriem dir que els pichichis son els conservadors d'aquest pais
Re: La España del pandero, la peineta y la pandereta.
21 mar 2006
sr.inculte:
els terroristes de l'ETA i el GRAPO van buscats per la policia...els franquistes, en canvi, que van practicar el terrorisme d'estat durant més de quaranta anys, no són perseguits per la justícia...
Re: La España del pandero, la peineta y la pandereta.
21 mar 2006
el de la foto es defineix com cerdo fascista pero aixo es una duplicacio perque si diu cerdo ja va implicit fascista. A indymeida Matzem ho amagaria am el comentari: duplicat post.
Sindicato Sindicat