Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Llista de correu antinuclear i materials informatius
20 mar 2006
Dilluns, 20 març a les 10:11:53


La Coordinadora Tanquem les Nuclears formada, per més de 50 entitats del teixit associatiu de Catalunya, hem engegat una llista de correu amb l'objectiu d'intercanviar informació sobre els aspectes amagats de l'energia nuclear.
Per a donar-se d'alta només cal que cliqueu a http://www.grups.pangea.org/mailman/listinfo/tanquemlesnuclears i ompliu el qüestionari de membre de la llista. Evidentment la baixa és automàtica en quant es desitgi.

Des pas recordem també que a http://www.ecologistesenaccio.org/temes/nuclear/tln/tlnmaterials.htm podeu descarregar tots els materials presentats a les Jornades "Veritables conseqüències de l'energia nuclear - Trobada formativa sobre aspectes amagats d'aquesta energia", organitzades a Barcelona i Tarragona per Greenpeace, Ecologistes en Acció de Catalunya i el Grup de Científics i Tècnics per un Futur No Nuclear. També podeu descarregar un PWP amb els principals arguments contra l'energia nuclear per tal de fer presentacions i actes informatius. S'organitzaran trobades explicatives sobre el contingut del PWP per tal de fer pràctiques sobre com aprofitar els seus recursos.

Ecologistes en Acció de Catalunya
Mira també:
http://www.cgt.es/cgtcatalunya/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa