Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Fotos de la guerra
18 mar 2006
Sólo cuelgo este enlace para recordar un aspecto de la guerra que se olvida con frecuencia.

Y tiene segunda intención. Hay que verlas.
Mira també:
http://www.voltairenet.org/article136827.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fotos de la guerra
18 mar 2006
veient aquestes imatges em pregunto dues preguntes.

1/ ... El president Bush, que tant positiu apareix "solidaritzantse" amb els ferits, s'hauria atrevit a anar a aquesta guerra com a soldat ras?

2/ Tots els soldats mutilats, malgrat el seu patiment sembla que gaudeixen de les millors pròtesis i que reben les millors atencions cirúrgiques del mon... L'exercit dels vençuts i els civils iraquians en canvi, mutilats, cremats, escombrats literalment.. en la majoria dels casos no reben un tractament quirúrurgic com es mereixen, ni disposaran d'ortopedies adaptades, ni ningú es molestarà en ajudar als als familiars de les víctimes a sobreviure sense el sou de la víctima..
Extranya insistència
18 mar 2006
No és pas el primer cop que algú senyala a la xarxa/grup "Voltaire" com una bona font (inclus una referencia!) per a una perspectiva "diferent" sobre els attemptats del 11 de Septembre de 2001 i la sub-següent "guerra contra el terrorisme" estadounidenca. El senyor Thierry Miessan (penso s'escriu aixi) personalitat visible de la xarxa "Voltaire" es una de les veus que assenyalen un complot, una conspiracio darrera els fets de l'11/09/01 (afirmant per exemple que cap avio es va estavellar contra el Pentagon) contuberni que s`exten segons el seu punt de vista a la actual politica exterior estadounidenca i per imperial extensió a la politica internacional global contemporanea.
La fiabilitat de les informacions sobre les que es basen els materials de la xarxa "Voltaire" és molt dubtosa. Les intencions finals dels seus arguments i discurs encara més fosques.
Les teories de la conspiració molt sovin amaguen posicions d'extrema dreta igualment massa sovint associades a les mes antigues formes de anti-semitisme.
La contrainformacio i el pensament alternatiu son molt més potents i perillosos quan utilitzen el rigor i l'honestedat intel.lectual.
Re: Fotos de la guerra
18 mar 2006
Las fotos son las fotos, no veo la falta de honestidad intelectual por ninguna parte.
Podría haber colgado la película "Johnny cogió su fusil", que a mi me produció el mismo efecto, pero estas vienen más a cuento, ¿no?.
Re: Fotos de la guerra
18 mar 2006
Que les den dos duros a los lisiaos!!! Encima le ríen las gracias a Bush!!

Pestajo de soldados imperialistas!!
Re: Fotos de la guerra
19 mar 2006
es una pena que aqui los etarras no terminen igual, y les estallaran las bombas en su puta jeta
Sindicat Terrassa