Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
nit sense agresions ni humiliacions policials...
17 mar 2006
AQUESTA NIT UN CENTENAR LLARG DE POLICIES NO TREBALLEN, ESTAN DE FESTA EN LA RAMBLA DEL RAVAL
Aquesta nit suau a la rambla del raval és grisa i pudenta. Una desena de furgones policials rodetjen la plaça, i els gossos giren per tots els costats, esperant a que la gent arribe amb alegria i bon humor a la convocatoria BOTELLÓN NASIONAL. Desgraciadament, la gent que si va arribant va sent expulsada amb mirades violentes i olors insuportables.
La part positiva d'aquesta nit és que aquests "treballadors del ESTAT", no estan torturant, humiliant ni embrutant el nostre carrer; mentida simplement la NOSTRA RAMBLA DEL RAVAL...
Reflexió, si la rambla del RAval "apesta", i la gent encara no ha begut, ni pixat, ni vomitat... serà que les males olors del Raval són degudes a la quantitat de policies que estan ocupant els nostres carrers últimament??? Una posible solució, QUE SE'N VAGIN, QUE AC� ENS REGIM PER LLEIS HUMANES I NO DEL CAPITAL!! i si no se'n van que es lleven els uniformes, o que almenys que els llaven... PORCS sense mare!!!

�ra són les 22.30, i encara arriba més policia... NOSALTRES SEMPRE SÓM I SEREM MÉS. Ens veiem!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: nit sense agresions ni humiliacions policials...
17 mar 2006
Jo estic a favor de la festa, la gresca,l´espai públic... però potser que pensem que i pot haver veins a la Rambla del Raval i voltants, que demà s´han d´aixecar a currar a les 8 del matí, o gent malalta o gent gran i potser que pensem una mica en ells no?
Pq 5.000 persones bebent i cantant fan un merder increible i aquesta gent no podria descansar.

La solució es ben fàcil, s´habiliten llocs on els joves puguin anar i on no i hagin veins aprop i llestos, uns es diverteixen i els latres descansen.

I aprofito per dir, que per una dia els politics i la poli no cali que es flipessin tant i podrien haver deixat que això es fes sense cap problema, però si es convertís en quelcom periodic, podria ser una tortura per molts veins.

http://catalunyapersempre.blogspot.com/
Re: nit sense agresions ni humiliacions policials...
17 mar 2006
L'espectacle i l'oci mou masses. La reivindicació no. Que els maderos ens prenen l'espai públic és cert, però la majoria de gent q hi va no va per protestar contra l'ordenança de civisme sinó x qui la fa més grossa. De totes formes ole, pq estem demostrant que quan ens interessa alguna cosa ens podem moure a banda dels poders.

Salut
Re: nit sense agresions ni humiliacions policials...
17 mar 2006
L'independentista quan parla sembla un mossen.Apa home, apaga ja el full parroquial.Intoxicador!
Re: nit sense agresions ni humiliacions policials...
17 mar 2006
A França estan lluitant amb totes les seves forces contra la reforma laboral ultralliberal i aquí feim "Botellon". Quina porqueria d'estat, país, o com li volgueu dir.

Després ens queixam...
Re: nit sense agresions ni humiliacions policials...
17 mar 2006
Tot plegat ha estat convenientment difós a traves dels mass media. Sense anar més lluny "El periodico" i "el Pais" han publicat la convocatoria. Això si, aclarint que ha sigut organitzat per Internet i MSM, quins collons!

Donen covertura informativa al que els interesa i quan interesa. Segur que demà els telenoticies van ben plens de tota aquesta merda.

Aqui al Raval hi ha hagut el mateix merder que hi ha quan comença el bon temps i estem en plena temporada alta de "guiris". Pero afegint un munt de policies i furgonetes a munt i avall. Tot plegat molt patètic.
Re: nit sense agresions ni humiliacions policials...
18 mar 2006
Lo de ayer fue patetico, un despliegue policial impresionante para parar unas personas que lo unico que queriamos era divertirnos..., en la plaza Buensucesso estuvieron hasta las cuatro de la mañana disparando pelotas de goma, por cualquier zona que te movieses si pasabas delante de un policia te miraba como si fueses un terrorista..... estos de que van????
Sindicato Sindicat