Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
Sort que encara queden joves compromesos
estatut_32.gif
La Catalunya ploramiques

La nostra generació ha crescut sota l'apel·lació del seny català. Al llarg de més de trenta anys de pseudo-democràcia hem sentit aquesta expressió repetidament per justificar situacions inversemblants, com per exemple els pactes de govern entre CiU i el Partit Popular. Pactem sota l'empara del seny català, una frase molt recorrent per justificar actuacions que en cap cas donen resposta als interessos del país, i si als de partit.

El seny català ha servit durant els darrers anys per mantenir la ciutadania tranquil·la, però el resultat final de l'Estatut ha capgirat aquests concepte. El poble de Catalunya està cansat de veure com els polítics regionalistes arriben a acords que no satisfan les expectatives que hi ha dipositat. El projecte de reforma de l'Estatut ha durat divuit mesos i després de molts esforços va donar llum el passat trenta de setembre sota un clima d'eufòria col·lectiva. Poc després va arribar la desil·lusió. El trencament de la unitat d'acció que defensava Esquerra per part dels partits d'obediència espanyola i la coalició regionalista va facilitar l'esporgada del PSOE al text del Parlament; una retallada que dilapidar tota capacitat de reforma estatutària vàlida per Catalunya.

CiU, PSC i IC-V tornen ara a apel·lar el seny català, aquests cop per justificar el pacte Mas-Zapatero, un seny que cada vegada s'acosta més al "val més això que res".

Per nosaltres, la "generació precarietat", o en el millor dels casos, la "generació mileurista", el Pacte de la Moncloa és completament inoperant, ja que únicament serveix per hipotecar la nostra capacitat d'emancipació i de promoció social. Amb nou sistema de finançament acceptat per CiU, PSC i IC-V no podem resoldre la problemàtica de l'accessibilitat a un habitatge digne, mina la capacitat d'avançar cap a un nou sistema educatiu públic, gratuït i de qualitat, i no podem fer fronat a la precarització del mercat laboral. El Pacte Mas-Zapatero hipoteca el nostre futur.

Val més això que res! Crida la Catalunya ploramiques... però el jovent independentista no estem disposats a hipotecar el futur de la nostra generació i dels Països Catalans
Mira també:
http://jerc.net/bloc/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
Aneu a plorar a un altre lloc a veure si agafeu algun vot......
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
sí, la catalunya ploramíques i acobardida, i erc n'és una mostra més.
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
ERC aguanteu, si no voteu SI us fareu dignes del nostre suport
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
calla jerki hipócrita, no es diu EIR, akest es el nom ke ens voleu posar per estigmatitzarnos.

es vergonyós com podeu ser tant hipócrites de fer el joc a ERC, ¿que no sabieu que l'estatut no el feia sols ERC, sinó tots aquests partits amb els quals HEU col.laborat activament durant 2 anys? ¿Ara de què aneu? ¡Fins i tot el president Maragall ha dit que correm el risc de tenir un estatut pitjor que el del 79 aquests dies. ¡N'hi ha per cagar-s'hi! ¿I ara veniu de salvadors honrats? Vosaltres heu col.laborat en aquesta txapuça, que ja ho era quant va sortir del parlament. ERC va muntar un paperet l'agost passat per defensar el dret a l'autodeterminació a l'estatut quant anteriorment havieu dit a ICV que no -els quals us ho havien proposat-, és a dir, que van preferir defensar sols alló que a CiU í ICV no els interessa de veritat però ho haurien de defensar davant del seu electorat. ¿I que va passar? Què l'autodeterminació ja va sortir dilapidada de l'estatut d'aquí posada al preàmbul (la part inútil del estatut). Tots plegats vau traïr el que els catalans havien votat quant posaven un vot a favor d'algu que se suposava, havia de defensar aquest dret, i ho vau fer perquè el món de la política us ha absorvit i només penseu en estratègia i conservar la cadira. I d'aquesta crítica no s'en salva cap partit. La única esperança que em queda es que la CUP tingui prou força per treure un diputat a les properes eleccions, -si creuen oportú presentar-se, personalment penso que catalunya ho necessita més que mai, passant el que han passat des del principi del aznarisme- perquè se senti algú que defensi alguna cosa diferent.

Jerkis, vosaltres també sou la catalunya ploramiques: la catalunya del sempre queixar-se i mai fer res, desafiar alló que no té altra forma d'ésser superat que retirant-li la autoritat. Perqué la llibertat no es demana, se la prén un mateix.

Salut i pareu de posar porqueria a indymedia que aquí ningú us hi vol.
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
juajua les CUP al Parlament? ai amre que em aprteixo de riure, sisi ara ab 7000 diputats regalen un escó, potser per cumplir la quota de discapacitats de l'hemicicle aconseguiu algo juajua
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
JERC -> Jovent Enganyat per Reformistes Catalans
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
no ho sé, depén de com quedi la llei electoral. però mantinc les esperançes i la resta de crítiques i els culpables en sou els partis, crec ke m'he justificat amb prou claredat.
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
Si clar, i els CUP no són un partit polític no et fot, són un esabrt dansaire no?
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
Amunt amb l'EIR!
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
El dia que cada asociació,partit o grup independentista fagi un esforç per entendre els altres (no per fer el mateix que ells), les coses ens aniran molt millor.

En aquest cas com en altres el "divide y vencerás" juga en contra dels independentistes.

El referendum de l´estatut serà una bona oportunitat pq tot l´independentisme vagi unit, no perdem l´oportunitat.

http://catalunyapersempre.blogspot.com/
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
Gent d'indymedia...
si el PP publiques els seus manifestos a la columna esquerra... no els treurieu de la publicació moderada?

ERC=Tripartit=Desallotjaments= Repressió=Especulació
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
fora ERC d'indymedia
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
Si les jerc diuen que NO, és que ERC demanarà el sí al referendum (o alguna cosa similar per sortir del pas: vot nul amb consignes tipus "som una nació"...). de fet ERC ja ha votat sí al 84% de l´estatut que s´està retallant a les corts: El que passa es que necessita justificar el seu suport a aquest estatut retallat d´alguna manera per salvar la cara davant les bases d´ERC, d´aquí que les JERC facin el seu treball...

Al forum van fer igual: les jerc en contra ERC a favor; Quan hi han desallotjaments a les manis van gent de les JERC mentre ERC governa al districte o a l´ajuntamnet de BCN...

Són hipòcrites i trepes, gent de partit, vaja com les joventuds de tots els partits polítics, fent carrera per fer el salt a algun càrrec del partit.
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
Fora ERC de Indymedia i fora els nacionalistes fascistes del nostre territori, volem convivencia, tolerancia i no confrontacio constant y ploranera.
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
Fora intoxicadors espanyolistes d'indymedia!
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
Agafem un pallaso que defensa l'unitat d'espanya i despres un ploramiques que defensa l'independencia de catalunya i que tenim? un parell de fanatics de les patries que ens volen fer perdre el temps, barrejant sentimentalismes estupids amb politica. Pareu ja, collons!
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
Me hace gracia ver lo simples y hipócritas qué sois.
No sois vosotros los que habláis de derecho a decidir de libertad de expre-sión, pero sí sois los primeros dictatoriales.
Estáis enfermos.

Ah, viva Franco pero muerto eh!
FE/LF
Re: La Catalunya ploramiques!
17 mar 2006
"el jovent independentista no estem disposats a hipotecar el futur de la nostra generació i dels Països Catalans "

Com tens els sants collons d'omplirte la boca amb els Països Catalans i alhora defensar un partit que esta venent a Catalunya i esta deixant enrrere al País Valencià? Perque no critiqueu l'actuació d'ERC a Valencia amb la seva abstenció en un estatut molt més humiliant que el del principat?
Que en fareu d'aquest discurs en el moment que ERC acabi dient que si a l'estatut?
De debó creus que el problema del habitatge s'haguès solucionat amb l'estatut¿? Pobre inocent... L'especulació existeix igual, amb estatut o sense, i els politicuchos d'ERC són els primers que tenen 5 cases a Barcelona mínim, són els que pacten en el tripartit, tots juntets són els amos dels gossos d'esquadra, el mateixos que s'encareguen de desallotjar cases...però clar a la jerk això d'okupar no sabeu ben be de que va no? com tots teniu els vostres senyors locals...

Prou Estatus! Prou hipocresia! Prou victimisme jerki!
SOM UNA NACIÓ, AUTODETERMINACIÓ!
Re: La Catalunya ploramiques!
18 mar 2006
sembla que els de les jerc no tenen avia, cal que ells mateixos es diguin que 'sort que encara queden joves compromesos'? o es que potser han fet una mica d'anàlisi de la situació i no es referèixen a ells sinó als joves compromesos de debò
jerkis go home; erc sucks
Sindicat Terrassa