Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Desalojos en manojos
16 mar 2006
desalojos sorpresa en Badal, resposta divendres 17 a les 18h <M> Badal.
Este martes 14 dec marzo a partir de las 10 de la mañana se han producido dos desalojos en la C/Sant Felíu de Guixols y el C/Constitució del barrio de Sants. Los antidisturbios de los mossos se presentaron por sorpresa sin que lols habitntes de las casas hubieran sido avisados de ningun proceso judicial y sin mostrar siquiera una orden de desalojo. Entraron brutalmente destrozando las puertas e intimidando a los que allí dentro se encontraban, que sorprendidos, no han ofrecido resistencia alguna.
Así de nuevo se potencia la precariedad y se incrementa la rábia, hacia esos que dicen y se jactan de ser los que solucionaran los problemas de todos y nos daran la ciudad que merecemos.

Politicos, jueces, policias... ahorcai s la vida!!!

Y no nos callaran!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIERNES 17 A LAS 18 H <M> BADAL

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desalojos en manojos
16 mar 2006
barcelona posat guapa!
era a largo plazo...(perdon es)
Re: Desalojos en manojos
16 mar 2006
Perdón de qué?!
Re: Desalojos en manojos
16 mar 2006
Cal una mobilització forta de tot el moviment perque la cosa cada cop va a pitjor, últimament no paren de desallotjar i hauriem de donar una resposta a cada lloc acudint a les convocatòries i començar a pensar a muntar una general.

Els gossos de tura han posa't la directa i ja no segueixen ni els seus propis procediments legals.

Ni una casa buida, estenem l'okupació!!!
Re: Desalojos en manojos
17 mar 2006
no creieu que els 4 desallotjaments tenen relació amb l'absolució dels 4 del 4?? que la poli ha volgut respondre a tot allò de l'atac a la comissaria i no ha aconseguit col·locar a ningú a la pressó??

és una idea, qui sap. aquestes cases tenien amenaça de desallotjament?
Re: Desalojos en manojos
17 mar 2006
Més aviat té a veure amb l'urbano en coma, l'ordenança cívica i la murga que cada dos per tres li fot el Fernández Díaz al PSC amb l'assumpte dels okupes. Els mateixos mossos diuen que actuen tant a requeriment de l'Ajuntament, que ha creat una comissió i tot per veure com va l'assumpte.

Sí, cal una resposta clara i contundent, perquè els està sortint gratis l'ofensiva. Si ens menjen un pam de terreny més ja serà massa.
Sindicat Terrassa