Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
una altra Magdalena és possible !!
16 mar 2006
Per als afortunats i afortunades que hi assistiran,
Malgrat tractar-se d'activitats de colles en Magdalena crec que aquesta informació és prou fiable:

La colla L'Arrel amenaça de resorgir de les seues cendres i juntament amb la gent del Casal Popular de Castelló hi seran presents a les nostres festes al carrer Comte Noronya (al local de l'antiga Flama - Llavor, us enrecordeu ?). La gent que composa la colla ja és prou garantia de festa, bon ambient i compromís, però especialment no deixeu d'anar al ja típic concurs de paelles del dimecres i a la insustituïble festa hawaïana del dijous a la nit.

I, a banda, açò ha aparegut avui al vilaweb.
> Programació festera de les colles La Traca (BNV) i El Rogle.

> Tindran lloc al llarg de la setmana de festes diferents actuacions musicals, sobretot de grups de música en català.
La colla La Traca, del Centre Cultural Valencià La Nau, ha fet pública la seua programació: Totes les nits de festes, a les 21:30 hores, sopar de pa i porta. Dissabte 19: Inauguració de La Traca. Diumenge 20: De matí, tots a la romeria... I per la nit, a les 22:30 hores, el ja clàssic i insubstituïble Espectacle de varietés alternatives Whestinghouse. Dilluns 20: Després del cap de setmana, cal agafar forces... I què millor que un dinarot: Llangostins amb cigrons de primer i reposteria de La Plana de postres. A les 14:30 hores.
Dimarts 21: Tots a dinar a La Traca, a les 14:30 hores. El menú: faves al
tombet, preparades pels experts cuiners de La Traca. Dimecres 22: Dia de les paelles a La Traca. Dijous 23: A les 18:00 hores, animació infantil. Per a xiquets i xiquetes i per aquells que ja no ho són tant. Divendres 24: VI edició del BLOC ROCK, amb l'actuació dels grups Contratempo, Mama Juana y las Arepas Latinas i Malagana. A partir de les 22:30 hores, al carrer, enfront del cau. Dissabte 25: Últim esforç, encara queda energia, però ja va justeta... Diumenge 26: Traca final!


Per la seua banda, la programació de la colla El Rogle, del Casal Jaume I,és la següent: Divendres 17, a les 22 hores, sopar de paiporta i concert, organitzat per Maulets, amb les actuacions de Malagana, Orgull Roig, Abuso de Poder i T34. Dissabte 18, a les 22.30, Magdalena, Festa Plena; sopar de paiporta i concert, organitzat pel Casal, d'Alimanya, des de Vilafranca, i Aluminosi, del Maestrat, que faran la presentació del seu nou CD Agro-Rock II. Diumenge 19 s'obre el Casal a les 20.30, i hi haurà sopar de paiporta. Dilluns 20, sopar de pa i porta i ball. Dimarts 21, sopar de paiporta i Nit de begudes de la terra. Dimecres 22., a les 19 hores projecció del DVD del concert d' Obrint Pas en els actes del 25 d'abril de 2005; després, sopar de paiporta. Dijous 23, sopar de pa i porta i ball. Divendres 24 hii haurà calçotada per dinar, cal apuntar-se al Casal abans del 21 de març; a les 19 hores, la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans organitza un concert, amb Guaret, Almorranes Garrapinyades i un grup convidat, i posterior sopar al carrer; a les 22.30 el Casal organitza un concert amb Redada, La A.b.s.e.n.t.a. i Gargamboig des de la Vall d'Alba, que presenten el seu treball Dins del cap, fora del cos. I dissabte 25, sopar de paiporta i, a les 22.30, concert amb Kap al Bankal, Musgo i 9 de Trinka.

I sobretot, feu cas dels savis consells dels indígenes locals, que sabran guiar-vos per la jungla magdalenera i per l'especial món de les colles...

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa