Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
La kafeta desviada cambia de lugar.
16 mar 2006
La kafeta desviada cambia de lugar. Se celebrara finalmente en el Centro Social Okupado "La karni".C/Freser, 134 <M>L5 Camp de l'arpa.
Una vez mas, este més se celebra la "Kafeta desviada", el tema a debate en la hora del concepto sera: "EL AMOR;CONTIGO PAN Y CEBOLLA". Contarémos con diversas performances, Dj, cenador vegano.

La kafeta desviada: Trans, bollera, comepollas, XXYZ, queer, marika, anti-gay, travela,loca,invertida,.. en definitiva, desviada.

Nos vemos. en la Karni.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La kafeta desviada cambia de lugar.
16 mar 2006
anti-gay? no me lo puedo creer
Re: La kafeta desviada cambia de lugar.
16 mar 2006
a q hora?
Re: La kafeta desviada cambia de lugar.
16 mar 2006
La Kafeta abrira a las 19:00 con la hora del concepte.

La asamblea de la kafeta lucha contra la homofobia, y quando se dice anti-gay, significa que lucha contra el modelo comercial y consumista gay que dicrimina los maricones que no tienen poder aquisitivo y que piensan en otras cosas que consumir y vestirse fashion.
Re: La kafeta desviada cambia de lugar.
16 mar 2006
si pretenem trencar les normes perquè no anuncieu la kafeta en català? prou heterocentrisme! prou espanyolisme!
Re: La kafeta desviada cambia de lugar.
16 mar 2006
Quina puta mania teniu en trencar les coses : normes i altres lleis i coses establertes per la raó i el seny. Sou una colla de malfollats que només voleu anar en contra de tot perquè sou uns malalts mentals reprimits per la frustració que us ha tocat viure. Pobrets,...
Sense adonar-vos es queixeu dels feixistes i sou més extremistes i totalitaris que no pas ells . De democràtics en teniu molt poc , com els assassins de la CNT o e la FAI. Les normes que hi han s'han escollit de manera democràtica i el voler trancar-les totes per sistema no diu gaire a favor vostre , ni a favor de la democràcia i l'antifeixisme que demaneu a crits i proclameu sense parar.
Re: La kafeta desviada cambia de lugar.
18 mar 2006
Bueno, no entiendo que es lo que te preokupa de la kafeta desviada. has oido hablar de los deseos ocultos, del rechazo a lo deseado. Estoy segur+ que en tus masturbaciones has puesto tu dedo en tu culo, y has disfrutado como nunca. Quiza debas provarlo.

Además si! somos unos perturbados mentales, antifascistas, a veces ¿porque no? mal folladas, fustrad+s por el mundo en el que vivimos donde solo caben las dos categorias homo/hetero y mujer/hombre.Estas categorias son fascistas. Lo siento, pero eso se nos queda pequeño, no cabemos en esos codigos.

Si nuestra forma de ser, sentir y nuestra rabia te molesta. QUE TE DEN POR EL CULO.
Sindicato Sindicat