Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Propers actes de la Campanya Unitària per l'Autodeterminació al Penedès
15 mar 2006
soparCUApenedes-petit.jpg
La Coordinadora Penedesenca de la Campanya Unitària per l'Autodeterminació (CUA) ha preparat un seguit d'actes de cara a les properes setmanes. A continuació us els anomenem, tot esperant que tothom, en la mesura que sigui possible, hi participi i hi col·labori:



* Dimarts 21 de març, a les 19.00 hores, al Casal Independentista de Vilafranca, El Cep, roda de premsa per seguir informant als mitjans de comunicació dels actes, concentracions i xerrades que s'han convocat durant el mes de març i abril.


* Divendres 24 de març, a les 21.00 hores, a l'Ateneu Popular X de Vilafranca del Penedès, sopar per l'autodeterminació. Amanida de pasta, pa amb tomàquet, embotits, truites i beguda. Cal comprar amb antel·lació els tiquets del sopar, que es poden trobar a l'A.C. La Fornal, a l'Ateneu Popular X i al Casal Independentista El Cep. Els tiquets costen 7€. El sopar servirà per autogestionar la CUA tant a nivell nacional com al Penedès. Després del sopar, hi haurà un PunxaDiscos que animarà la festa fins ben entrada la nit. No hi podeu faltar!


* Dijous 30 de març, a les 20.00 hores, a l'Escorxador de Vilafranca del Penedès, xerrada de la Campanya Unitària per l'Autodeterminació, a càrrec de membres de la Coordinadora Penedesenca.


* Dissabte 1 d'abril, a les 19.00 hores, concentració a la Plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès emmarcada dins el actes convocats per la CUA sota el lema "Som una nació, autodeterminació". Exigim el dret legítim de l'autodeterminació!


* Diumenge 30 d'abril, a les 18.30 hores, al Casal d'entitats de Sant Sadurní d'Anoia, xerrada de la Campanya Unitària per l'Autodeterminació, a càrrec de membres de la Coordinadora Penedesenca.


** Abril, dia no definit, Riudebitlles, a les Escoles Velles, xerrada de la Campanya Unitària per l'Autodeterminació, a càrrec de membres de la Coordinadora Penedesenca.




Us hi esperem!
Moltíssimes gràcies.

Coordinadora Penedesenca de la Campanya Unitària per l'Autodeterminació
Mira també:
http://www.autodeterminacio.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Propers actes de la Campanya Unitària per l'Autodeterminació al Penedès
16 mar 2006
Aquests actes tenen tant d'unitaris com jo d'espanyol. haha.

Catalunya catalana!!!!!
33!!!
Re: Propers actes de la Campanya Unitària per l'Autodeterminació al Penedès
16 mar 2006
Pobre ignorant...
Re: Propers actes de la Campanya Unitària per l'Autodeterminació al Penedès
16 mar 2006
Són tan unitaris q no deixeu entrar amb l'estelada blava ........ q trist

33 amunt !!!






Catalunya catalana i lliure de xusma espanyola!
Sindicat Terrassa