Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Matrix, cent per cent
14 mar 2006
És necessari insistir en la criminalitat del poder i la imposició de la seva veritat. Això pren un caràcter absolut amb el tema de l'11 s i la guerra contra el terrorisme. Avui s'informa que la jutge que processa "l'únic inculpat per l'atemptat de les torres bessones", suspèn la vista i parla d'anular el procés. "En tota la meva carrera, diu, no he vist una violació tan flagrant de les regles sobre els testimonis". És una conseqüència més d'una investigació falsejada, sota la batuta del falcó i possiblement ideòleg dels mateixos atemptats H. Kissinger.
En aquest sentit, és interessant vistar algunes webs com www.redvoltaire.net, amb un seguit d'articles, i un video sobre l'atemptat del pentàgon que no té preu, sobre la hipòtesi (quan obrirem els ulls!) conspirativa.
La qüestió és que patim una dicatura mundial de novotipo, que combina la repressió policial amb l'al.lucinació col.lectiva a través del control dels mitjans de comunicació. La fórmula equival a una manipulació de la realitat a gran escala (una mena de matrix). A Estats Units, i al món, regna com mai la mentida i l'esclavitud, o no?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Matrix, cent per cent
14 mar 2006
"sobre la hipòtesi (quan obrirem els ulls!) conspirativa"
ya...ya.
Re: Matrix, cent per cent
14 mar 2006
"un", tens tota la raó i el mateix passa amb l'11-M. fa uns dies va aparèixer un impactant article sobre aquest. No som conscients de fins aquin punt els sentiments ceguen la raó cuant es tracta d'emetre judicis davant actes tant brutals. Salut!
Re: Matrix, cent per cent
14 mar 2006
una hipotesi no es una tesis, i per tant s'ha de demostrar amb bases solides, sobretot quan s'esta dient el que la majoria diu (l'objectivitat... un gran debat sobre el que es)

i una idea tambe s'ha de mesurar per les seves consequencies: que canvia una versio o una altra? la voluntat de l'imperialisme d'aixafar qualsevol oposicio a l'ordre mundial es la mateixa; es possible que despres d'Irak encara hi hagi algu que es cregui que no es aixi, pero vols dir que aquests es creurien aquesta versio conspirativa per mes que fos demostrada al milimetre?
Re: Matrix, cent per cent
14 mar 2006
s'esta dient el contrari del què la majoria diu (primer paragraf)
Re: Matrix, cent per cent
15 mar 2006
La majoria no diu res, accepta, acata les versions oficials. Que no són ja, com podeu comprovar, ni les dels jutges.
Sindicat Terrassa