Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
OL-secretaria de la dona de CGT
09 mar 2006
Entrevista a una responsable de la fedració local de Barcelona de CGT, col.laboradora amb la secretaria de la dona de CGT i afectada per l´ERE de SEAT.
molamogollon.JPG
Entrevista a l´entorn de les conclusions a l´últim encontre estatal de dones de la CGT, on es va desenvolupar la necessitat de reivindicar un feminisme llibertari,anticapitalista,antimilitarista i antiautoritari.

Onda Libre ho podeu escoltar a Radio Contrabanda 91.4 de la fm de Barcelona,tots els diumenges de 12 a 13:30, amb reemisssió els divendres de 14 a 15:30.També ho podeu escoltar per emissió on-line a: www.contrabanda.org. Escolteu Contrabanda en el seu 15 aniversari!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

OL-secretaria de la mujer CGT
09 mar 2006
molamogollon.JPG
Entreveista entorno a las conclusiones del último encuentro estatal de mujeres de CGT,que tenía por objetivo desarrollar la reivindicación de un feminismo libertario,anticapitalista,antimilitarista y antiautoritario.

Onda Libre se emite en Radio Contrabanda 91.4 de la fm de Barcelona, todos los domingos de 12 a 13:30, con reemisión los viernes de 14 a 15:30,escucha Contrabanda en su 15 aniversario!. Tambien nos puedes escuchar por emisión on-line: www.contrabanda.org
Re: OL-secretaria de la dona de CGT
09 mar 2006
Mentirosos. CGT no tiene Secretaría de la Mujer. Lo más parecido que tiene es una Secretaría de Género con un hombre a la cabeza.
Sindicat