Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Barricades causen retards en les línies de l'EuskoTren, Urdaibai i Bilbao-Donostia de l'EuskoTren
09 mar 2006
Barricades causen retards en les línies de l'EuskoTren, Urdaibai i Bilbao-Donostia de l'EuskoTren
SAN SEBASTIÀ, 9 (EUROPA PRESS)

La col·locació durant aquest matí de barricades en algunes vies ferroviàries de l'EuskoTren han causat petits retards en les línies, Urdaibaia i Bilbao-Donostia. La resta de línies s'han vist poc afectades pels incidents registrats a conseqüència de la vaga general convocada avui per l'esquerra abertzale, segons han informat avui fonts de la companyia.

En un comunicat, EuskoTren ha afirmat que, a les deu del matí, els ferrocarrils i autobusos de l'EuskoTren circulaven amb normalitat "malgrat petits incidents a primera hora del matí a Bilbao, Donostia-Sant Sebastià i Forua per grups de desconeguts".

Segons l'empresa ferroviària, poc abans de les set del matí un grup de persones ha calat foc a una barricada col·locada en el tram Loiola-Herrera de l'EuskoTren, fet que ha causat retards de nou minuts en un dels trens.

Passades les set del matí, en el tram comprès entre les estacions bilbaïnes d'Atxuri i Bolueta, una altra barricada incendiària ha bloquejat una línia i ha ocasionat la supressió de dos trens i un retard de dotze minuts en un tercer tren.

Mitja hora més tard, un grup de desconeguts ha aixecat i calat foc a una altra barricada a Forua, (Línia Amorebieta-Bermeo), fet que ha ocasionat retards d'entre sis i nou minuts en tres trens.

Finalment, a tres quarts de nou del matí, un grup d'encaputxats ha fet pintades en una unitat de la Línia Txorierri al l'altura de l'estació de Lekunbiz. Tot i això, aquest atac no ha afectat la circulació de les unitats. A les deu del matí, tots els trens, autobusos i tramvies de l'EuskoTren circulen amb absoluta normalitat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Barricades causen retards en les línies de l'EuskoTren, Urdaibai i Bilbao-Donostia de l'EuskoTren
09 mar 2006
Atacs... atacs...

...però què deien les pintades??
Sindicat Terrassa