Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
CSO's Manrussia!!
08 mar 2006
Horaris CSO'S a Manresa?
Hola!!
Algu que sapiga els horaris de kafetes i activitats dels CSO's de Manresa els pot posar?? La Tremenda i no se quin mes hi ha ara.
SALUUUUT!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CSO's Manrussia!!
08 mar 2006
que és una kafeta?
Re: CSO's Manrussia!!
08 mar 2006
Un bar, suposo.

(potser amb aires alternatius?)
La caixa seria la mateixa.
Re: CSO's Manrussia!!
08 mar 2006
La kafeta es el bar d'un centre social.
La caixa va per l'autogestió del centre social o altres projectes, mai per l'enriquiment personal d'una persona (com és el cas d'un bar).
Re: CSO's Manrussia!!
11 mar 2006
Bones,
ara mateix a Manresa hi ha el CSO La Tremenda i el CSO Valldaura. El CSO Na Bastardes va ser desallotjat aquest desembre passat. De La Tremenda, no et puc dir res gaire segur dels horaris ja que encara s'està acabant de rehabilitar. Però d'aquí no res ja hi haurà uns horaris més regulars. Tot i així alguns dilluns, dimecres i divendres a la tarda hi ha un grup de gent que es troba per fer kick-boxing, full-contact i thai-box. Si algú es vol passar a fer una visiteta a La Tremenda, recomenaria de moment que digués algo al correu electrònic columnaclitoriana ARROBA hotmail.com. Quan hi hagi horaris més ferms us ho farem saber. Pel que fa al CSO Valldaura no tinc informació del horaris, però pel que se estan amb molt curro de rehabilitació.
Apa doncs, encantades de rebre visites, us hi esperem!
Salut!
Re: CSO Valldaura
27 mar 2006
Buenas
El centre social Valldaura i C.N.T. Manresa encara estem molt enfeinats rehabilitant el espai.
en cuant ho tinguem llest us informarem; la idea seria de Dijous a Diumenge obrir "cafeta" , el sindicat estaria obert de Dilluns a Disabte i un dia per assesorament juridic gratuit apart de les diverses activitats que es realitzaran.
SALUD I ANARKIA
Sindicat Terrassa