Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
{La Ramona} cap DESALLOTJAMENT sense RESPOSTA! >> manifestació + festa dj's >> ds. 11 / 17:30h
07 mar 2006
MANIFESTACIÓ CONTRA EL DESALLOTJAMENT

dia: dissabte 11 de març
hora: 17'30
lloc: plaça de la Biblioteca (al costat de la RENFE)

i després, al Centre Social...

>>>>>+ projecció de fotos d'història de La Ramona

>>>>>+ festa amb dj's



{CSOA LA RAMONA} Ptge. Maria Lluïsa, 57 // CERDANYOLA
Cartell La Ramona.jpg
Companys i companyes:


Ja fa temps que, com sabeu, el C.S.O.A. La Ramona de Cerdanyola del Vallès està sota perill de desallotjament, ara ja sí, amb una ordre que permetria als cossos de l'Estat expulsar de la casa totes les perones i les il·lusions que des de l'estiu passat han construït el projecte del Centre Social.

Com ja vam publicar anteriorment (http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/230330), a La Ramona s'han dut a terme des de llavors tot tipus d'activitats: tallers gratuïts de tota mena, cursos de franc per a la gent del veïnat i del poble, cinefòrum cada setmana, concursos de participació popular, concerts, la Festa de Cap d'Any, i un servei de barra que pretén respondre a les necessitats de la joventut -però no únicament- que no té prou diners o no vol gastar-se'ls en comerços privats que posen als seus productes preus abusius.

Des de tot aquest temps, les mostres d'afecte i de solidaritat no han estat poques, per part de molta gent del veïnat, de tot Cerdanyola i fins i tot de les rodalies del poble. A les manifestacions que hem anat convocant des que vàrem saber del cert que el propietari de la casa (l'amo d'una constructora) tenia ferma voluntat de fer-nos fora, sempre hi ha hagut una bona afluència, i als concerts i festes que hem organitzat mai no ha faltat gent.

Però des d'un temps fins ara, les relacions han començat a ser tenses amb una policia que molesta i registra els membres del Centre Social que troba pels carrers, amb una justícia que no sap reconèixer més que la sagrada llei de la propietat privada (tot i que l'immoble resti tancat i en desús, servint només a interessos especulatius), i amb bandes d'ultradreta que no s'estan de posar-hi cullarada i molestar, com ja han fet diversos cops, mentre es realitzen activitats al centre.


Davant de tot això, i com ja vam decidir en el primer moment, la nostra voluntat és resistir. La Ramona continua en lluita, contra l'especulació, contra els interessos del capital deshumanitzat i contra els prejudicis que impregnen la nostra societat buida de valors.

Fem una crida a tothom qui vulgui, per sumar-se a la manifestació d'aquest dissabte i a totes les que poguem (ens deixin) fer d'ara endavant. Només així, plantant cara i resistint fins el final, podrem demostrar que les nostres conviccions són més fortes que els murs que ens imposen per no tenir una carta de propietat.

A CERDANYOLA, CAP DESALLOTJAMENT SENSE RESPOSTA!

LLARGA VIDA A LA RAMONA!



Assemblea del C.S.O.A. La Ramona
Cerdanyola del Vallès
Mira també:
http://www.csolaramona.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat