Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
situacio de Can Oliveres i en Pep?
06 mar 2006
Que se'n sap de'n Pep de Can Oliveres?
Wenas!!
Algu sap la situació de'n Pep de Ca'n Oliveres despres d'akella gran roda de premsa i 3a sitació??????

Gràcies!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: situacio de Can Oliveres i en Pep?
06 mar 2006
El desnonament es va aconseguir aturar per 3r cop. La policia no es va presentar, tot i que es pensava que aquest cop sí anirien. Com tu dius, hi havia molta premsa aquell dia: teles, radios i diaris. Ell va fer el seu discurs pensant que el treurien, que el podeu trobar en audio i video a www.noalplacaufec.net

En fi, va arribar cap a les 13h la secretaria judicial per comentar que no es faria efectiu el desnonament aquell dia tampoc i cap a les 13.30h ja es va confirmar i per tercer cop es va aturar el desnonament, gracies a la pressió popular que va ser d'unes 150 persones i de 18 persones encadenades i enfilades per arreu de la masia, en Pep inclòs.

Ara en Pep és a casa amb els seus gossos a l'espera de trobar una solució al tema. Després del xantatge que li va intentar fer Sacresa, ell no va acceptar (això va ser dies abans del desnonament). Des de la plataforma s'està intentant agilitzar una mica el tema per a trobar una solució i que en Pep pugui viure amb dignitat, amb els seus gossos, i sense el setge constant de la immobiliària.

I com de moment la cosa està en "stand by", sempre s'està atent per a un nou desallotjament que pot ser qualsevol dia que tornin a dictar data. Així que s'haurà d'estar a l'aguait.

Salut
Sindicat Terrassa