Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
feminismes i activismes, les jornades del juliol
05 mar 2006
Trobada internacional de Feminismes i Activismes
Barcelona, 8-9 o 9-10 Juliol 2006

El feminisme està obsolet o està sent reinventat? Avui, els compromisos feministes i els enfocaments sensibles al gènere han proliferat en un ampli espectre de disciplines i moviments. La desterritorialització i la relocalització dels discursos i les pràctiques feministes en camps i contextos múltiples i heterogenis demana una reavaluació de l’impacte(visible o invisible) del feminisme en diferents àrees de la praxis social i de les possibilitats per reimaginar la política feminista com un moviment emergent en les dinàmiques del canvi social.

L’esdeveniment:
Ens agradaria proposar una trobada de dos dies de discussió i debat entre activistes feministes, acadèmiques i investigadores per tal de tractar algunes de les temàtiques en les quals ens focalitzem o ens enfrontem a la nostra feina o a la nostra vida. La trobada s’organitzarà en forma de diferents tallers, grups de discussió i grups temàtics, el propòsit dels quals serà explorar en profunditat i a través dels diversos camps d’activitat en els que estem involucrades, els desafiaments teòrics i pràctics i les opcions presenten avui, les possibilitats d’acció dins i fora de les institucions acadèmiques i els grups activistes i l’ampliació de les xarxes internacionals.
La nostra idea, per no reproduir un congrés amb moltes presentacions i poc temps per la discussió, consisteix en organitzar l’espai per tal de tenir força temps per debatre i poques presentacions. Esperem que això ajudi a crear xarxes entre les persones que porten a terme feines similars.

L’organització:
La idea bàsica és la de definir amplis temes de discussió. L’espai i el temps per discutir temàtiques específiques serà organitzat i coordinat per unes persones interessades que es faran carrega d’això (individualment o col·lectivament) i la coordinació global del programa serà mediada per Femact.


Voleu participar en l’organització?:

Si esteu interessades en aquest projecte hi ha moltes coses en les que us podeu involucrar.

Per més informació i per oferir-vos a ajudar, contacteu amb:
femact ARROBA investigaccio.org
Mira també:
http://www.investigaccio.org/femact

This work is in the public domain
Sindicat