Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
preparem la trobada de dones 2006
05 mar 2006
El 2006 preparem una Trobada sota el lema "Les Dones Sabem Fer i Fem saber" on desitgem fer palesa la força i la capacitat transformadora que tenen les nostres relacions i les nostres pràctiques polítiques. Mostrarem la nostra història i el nostre compromís amb la no violència i la sostenibilitat de la vida. Volem fer ben visible el camí que hem recorregut i desitgem construir, entre totes, noves pràctiques i elaborar noves idees per repensar i transformar el món.

LES DONES SABEM FER I FEM SABER

L’any 2006 farà 30 anys que el moviment feminista a Catalunya va expressar de forma col·lectiva la seva voluntat política de canviar el món. També en farà 10 de la celebració de les Jornades “20 anys de Feminisme a Catalunya�, on vam experimentar la riquesa de la nostra diversitat.

Aquest any 2006 celebrarem la Trobada de Dones on compartirem un temps intens i un espai per viure i intercanviar experiències i coneixements que posaran de manifest les pràctiques i les relacions feministes.

Sota el lema “Les Dones Sabem Fer i Fem saber� tindran cabuda temes tan diversos com: sostenibilitat, treballs, salut, migració, política de les dones, lesbianisme, cura, diversitat, llibertat, creativitat, sentiments, art i literatura, noves tecnologies, violència contra les dones, coeducació, ciència, reivindicació, autoritat, memòria, pensament, futur... i tots el que vulgueu proposar. TOT ÉS POSSIBLE.

COM POTS PARTICIPAR ...

a. Fent-nos saber les activitats que voleu fer com a grup o a nivell individual. Les que tingueu propostes que vulgueu presentar, si us plau, ompliu la Fitxa d’activitats. És molt important rebre les vostres propostes tan aviat les tingueu concretades i en tot cas abans del 28 de febrer.

b. Donant suport a la Trobada amb l’adhesió del vostre grup de dones. És molt important el vostre recolzament per multiplicar la força i la difusió de la Trobada.

c. Fent la teva inscripció individual des d’ara i fins el 31 de març*. A partir de la inscripció rebràs el Butlletí de la Xarxa Feminista amb les darreres novetats.

d. Participant directament en l’organització des d’allà on siguis. Necessitem la col·laboració del més gran nombre de dones possible.

La fitxa d’activitats, el full d’adhesió i la inscripció individual les pots enviar directament a Secretaria (per correu, fax o e-mail) o mitjançant la nostra web.
Mira també:
http://www.xarxafeminista.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat