Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: @rtivisme
La Terra Teatre prepara la gira de Mort accidental d'un anarquista
03 mar 2006
Després de l'estrena a Vilafranca, el col·lectiu de teatre de lâAteneu Popular âXâ? presenta la gira de
MORT ACCIDENTAL DâUN ANARQUISTA
De Dario Fo.
El col·lectiu de teatre de lâAteneu Popular âXâ? de Vilafranca presenta la gira de
MORT ACCIDENTAL DâUN ANARQUISTA
De Dario Fo.

La Terra Teatre ha volgut adaptar lâobra al nostre temps i al nostre entorn, fet que la diferencia dâaltres produccions.

El col·lectiu està planejant la gira arreu dels Països Catalans. Interessats,-des a portar-la al vostre poble, ciutat o barri posar-se en contacte amb:


laterrateatre ARROBA yahoo.com

www.laterrateatre.tkLa Terra Teatre i la nostra versió de âMort accidental dâun anarquistaâ?, de Dario Fo.


âMort accidental dâun anarquistaâ?, probablement lâobra més coneguda de Dario Fo, arriba de nou en una versió adaptada al nostre temps. La companyia vilafranquina ha canviat els carabinieri per mossos dâesquadra, Milà per Barcelona i Roma per Madrid per apropar, al públic, la ironia punyent i les intencions originals de Dario Fo.

Un anarquista mor, accidentalment, al caure per una finestra mentre és interrogat per la policia. Uns mesos després, un Boig apareix a la mateixa comissaria, adoptant diferents personatges- de jutge fins a bisbe, passant per capità-. El seu objectiu és desmuntar, un per un, tots els pilars de la nostra societat. Els policies hauran de fer, mans i mànigues, per esquivar les seves acusacions.La Terra Teatre compren un grup de persones compromeses amb la lluita pel canvi social. Nosaltres hem triat el teatre com a eina per dur a terme aquesta lluita. Des del Teatre dels Oprimits fins a totes les obres que produïm, el nostre objectiu és convidar a les persones a prendre acció. Nosaltres no volem espectadors passius que venen al teatre a ser simplement entretinguts. Ens revelem contra la âcatarsi de la tragèdia aristotelianaâ? que ha marcat quasi tot el teatre, el cinema i les polítiques del nostre temps. Creiem que un altre Món és possible i sabem que un altre Teatre també ho és, ja ens ho han ensenyat diverses persones com Bertolt Brecht, Augusto Boal, Dario Fo o Alfonso Sastre... per mencionar alguns dels preferits.
Mira també:
http://www.laterrateatre.tk

This work is in the public domain

Comentaris

sobre la nostra pàgina web...
03 mar 2006
Hem rebut queixes que no es pot veure la pàgina web. Si algú no pot accedir-hi bé en un moment donat, que ho torni a provar al cap d'una horeta i segur que ja funciona. Ho sentim molt, però a vegades passa, ens excedim de no sé què (data transfer) i sen's penja, per ser una web gratuïta, però bé, demanem paciènca...

Salut a totes i tots
La Terra Teatre
Re: La Terra Teatre prepara la gira de Mort accidental d'un anarquista
03 mar 2006
On actueu?
espero que hagueu millorat.
Re: La Terra Teatre prepara la gira de Mort accidental d'un anarquista
06 mar 2006
Resposta a Cros:

Tot i que tenim diferents propostes, encara no tenim tots els bolos tancats, ja que ens és difícil trobar dates quan algunes currem cada dia i alguns dels caps de setmana. Però a mida que tanquem dates, ja ho publicarem.

Respecte al sentit del teu comentari "espero que hagueu millorat", no l'acabem d'entendre. Potser ens aniria bé que fossis més específic, ja que sinó segur que no podrem millorar.
O potser et refereixes a alguna producció passada? Si és el cas, també ens interessa saber-ho.
Nosaltres som un grup de curreles que fem això del teatre per gust, i acceptem tota mena de crítica constructiva (positiva i negativa), sobretot si és per millorar la nostra feina. Si vols pots deixar comentaris a la nostra pàgina web (a "sign my guestbook"), o sinó, ens ho pots fer arribar per e-mail i ho penjarem a la nostra web. I ja que opines, podries especificar què és el que cal millorar, segons el teu parer, nosaltres continuem assajant, per descomptat, i no ens tanquem a res.

Salut

La Terra Teatre
Re: La Terra Teatre prepara la gira de Mort accidental d'un anarquista
11 mar 2006
Amunt el teatre amateur i fora els artistilles amb estudis de tiquismiquis que van de modennos per ke han llegit Bretch...Segur que l'escola de teatre els hi paguen els papis. el tetre amateur, de gent que hi troba un mitjà per espressar les seves denúncies a les injustícies que passen a Espanya està millor que qualsevol pijada teva Cros. Visca el tatre de base, de les obreres de la fàbrica, les peixateries i els todoacién. La precarietat feta art! No critiquis tant i calzate una narizota de clown. Que tot està per fer i tot és possible! Mort a les acadèmies anderground, allibera la folklòrica que portes dins i crida molta merda Terra Teatres!
Sindicato Sindicat