Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Pàgina web del setmanari directa actualitzada (hi podeu clickar i fer la vostra subscripció si encara no ho heu fet)
02 mar 2006
SETMANARI DE COMUNICACIÓ DIRECTA
Actualitat sobre moviments socials
directa ARROBA setmanaridirecta.info
portada00.jpg
A partir del 18 d’abril, comptarem amb una nova publicació setmanal, que ve a sumar-se a les nombroses publicacions “alternatives�existents. El grup de persones que hi estem treballant portem molts anys d’experiència en projectes de contrainformació i comunicació popular; al Contra-Infos, a projectes intermitents (lligats a campanyes concretes) com han estat l’Altaveu (Campanya contra l’Europa del Capital, vaga general) i el Diari de la Pau (mobilitzacions contra la guerra i campanya pel no a la Constitució europea) a La Burxa, Masala, Xibarri o Kale Gorria, així com periodistes, cansades de les limitacions i censures existents als mitjans de comunicació oficials.

La Directa ha de ser un mitjà útil, o sigui constant i ràpid. Som conscients la periodicitat setmanal és una aposta ambiciosa i arriscada però necessitem una eina que serveixi per acostar les realitats dels moviments socials, les seves campanyes i propostes de forma eficient a la societat, i la nostra intenció és treballar per a aquest objectiu. A més a més, donarem cabuda a qüestions més generals i a temes amagats, en una feina més propera al “periodisme de investigació�.

Hem conformat un col·lectiu assembleari per tirar endavant el projecte. En l’estructura del setmanari tenen especial importància tota la sèrie de corresponsalies que s’esten sumant al projecte, amb la intenció de poder contrastar eficientment els continguts, i que tingui una presència més real al territori.

El setmanari tindrà 28 planes a tamany diari i un preu de 1,5 euros. Estem treballant en configurar la xarxa de distribució, que estarà lligada a les disponibilitats econòmiques. En aquest sentit el nostre objectiu prioritari es aconseguir 1500 subscripcions abans de la sortida setmanal. El preu de la subscripció és de 60 euros a l’any, encara que també agrairíem subscripcions solidàries de 120 euros o el que vosaltres volgueu. Igualment, la susbcripció es pot cobrar en dos o tres plaços, només ens ho heu de dir. Us podeu posar en contacte al 935306876, escrivint un mail a subscripcio ARROBA setmanaridirecta.info, o entrant a www.setmanaridirecta.info.

Hi ha moltes feines en les que podeu participar: redacció, fotografia, il·lustracions, publicitat, distribució, etc. Ens podeu contactar al mail que surt a dalt, al 935 306 876 o al 661 493 117.

Posem la Directa
Mira també:
http://www.setmanaridirecta.info/
http://www.setmanaridirecta.info/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pàgina web del setmanari directa actualitzada (hi podeu clickar i fer la vostra subscripció si encara no ho heu fet)
02 mar 2006
moltes felicitats! sembla que tot això comença a rutllar!
l'altre dia a la meva facultat n'hi havien un pilot per agafar i en un matí no en va quedar ni un. Estudio a la URL Blanquerna, facultat de comunicació, pot ser que la mateixa universitat s'hi hagi subscrit.
Re: Pàgina web del setmanari directa actualitzada (hi podeu clickar i fer la vostra subscripció si encara no ho heu fet)
02 mar 2006
NI DEL DIARI METRO I ELS GRATUITS TAMPOC!!

DE TOTA MANERA SORT I ENDAVANT!!
Re: Pàgina web del setmanari directa actualitzada (hi podeu clickar i fer la vostra subscripció si encara no ho heu fet)
02 mar 2006
A veure si us ho curreu i li donem un parell de voltes a Diagonal ;)

Molta sort
Sindicato Sindicat