Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
[VIDEO] Pep de can oliveres: 'Avui és un bon dia per morir'
02 mar 2006
Paraules d'en Pep poc abans de les 12h del 21 de febrer de 2006, quan estava convocat el 3er intent de desnonament de la masia on ha nascut i on la seva familia ha fet de masovera durant 150 anys.
pep a la porta de casa feb06.jpg
[VIDEO] Pep de can oliveres: 'Avui és un bon dia per morri'
+ el video el trobeu a: http://www.moviments.net/noalplacaufec/arxiu/desallotjament_pep_21feb06/

** * * * * *

i mireu, la principal promotora del pla caufec, Sacresa de la familia Sanahuja, oferia a en Pep 500 euros/mes durant 10 anys per marxar sense fer soroll.

en Pep va fer una altra oferta i que no era més que el lloguer d'una planta baixa (per problemes de movilitat) amb pati (per la seva familia, 3 gossos)

Sanahuja ho va rebutjar, doncs aquesta és la noticia d'ahir:

Sacresa ha presentado hoy una opa no pactada sobre el 20% de la inmobiliaria Metrovacesa, donde ya cuenta con el 24,3% de las acciones a un precio de 78,1 euros por acción.

La opa se abonará en efectivo!! Sacresa pagará casi 1.590 millones euros (264.000 millones de pesetas).

Sacresa cuenta hoy con una reserva de más de 1,5 millones de m2 de suelo para la construcción de más de 13.912 viviendas en los próximos años en las zonas de influencia de Cataluña, Levante, Madrid y el sur de España.

Portavoces de la familia Sanahuja no han querido hoy dar datos de facturación del grupo, pero los últimos conocidos corresponden al 2004 y situan los ingresos del grupo en más 225 millones de euros (37.350 millones ptas).
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat