Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Marxa en suport als presos polítics
01 mar 2006
Totes i Tots a Picassent!!
cartell copia.jpg
plànol picassent copia.jpg
QUEDADA A VALÃNCIA:
>>Per als que hi anem des de València: Estació de Metro Túria, a lâandana en direcció Picassent a les 10:45h; el tren ix a les 11:02h.

QUEDADA A PICASSENT:
>>Per a aquells que hi anem en cotxe, millor deixar-lo a Picassent i agafar el metro fins al baixador dâEspioca: Estació de Metro Picassent a les 11:20; el tren ix a les 11:35.

Els autobusos aniran directament al baixador dâEspioca.


Des dels estats, autoproclamats democràtics, sempre s'han volgut silenciar els moviments socials organitzats que lluiten per la llibertat dels pobles i de la classe obrera. Els Països Catalans no estem exempts d'aquesta repressió executada pels estats francés i espanyol.

El passat mes de desembre traslladaren al Centre Penitenciari de Picassent (lâHorta) dos dels presos polítics catalans des de diferents presons de l'Estat espanyol: Laura Riera i Diego Sánchez, encausats per una suposada col·laboració amb lâorganització armada basca; tots dos, eren militants actius als moviments socials del nostre poble. Les seues declaracions auto-inculpatòries foren extretes sota tortura. Foren insultats, colpejats i coaccionats als interrogatoris, fet que lleva tota credibilitat a les seues declaracions. Així i tot, després de 5 anys, aquests dos presos encara han de complir condemna durant uns quants anys més sota el règim -il·legal segons les seues lleis- de la dispersió.
No oblidem tampoc les altres persones preses que, com ells, continuen a les presons franceses i espanyoles patint l'aïllament i la dispersió, com tampoc no oblidem la Llei Antiterrorista que lâEstat espanyol aplica impunement vulnerant els drets més fonamentals de les persones.

Per tot açò, aprofitant el trasllat del Diego i la Laura al nostre país, el proper 4 de març es realitzarà una marxa solidària fins a la presó en suport als i les preses polítiques catalanes i a tots els presos polítics en general, on es realitzarà un acte polític per reclamar la seua llibertat.

Tots i totes a Picassent per mostrar el nostre rebuig contra la llei antiterrorista i la nostra solidaritat amb els represaliats!

Organitzen:
Rescat i Grups de Suport als Presos de lâHorta

Donen suport:
Alternativa Estel, Assemblea Antirepressiva de Ponent, Assemblea de Joves Avalot (Vall dâAlbaida), Assemblea de Joves de Manresa (Bages), Assemblea del CSA P4 de Sabadell (Vallès Occidental), Assemblea d'Okupes de Sabadell (Vallès Occidental), Assemblea Okupes de Korneyà (Baix Llobregat), Assemblea Terralada (Horta), Associació Cultural La Fornal (Alt Penedès), Associació Cultural La Lluna Roja (Horta), Ateneu Independentista i Popular de Gràcia La Torna (Barcelonès), Ateneu Octubre (Barcelonès), Ateneu Popular Arrels (El Comtat), Ateneu Popular del Carme (Horta), Ateneu Terra Roja (Vall dâAlbaida), Ateneu X (Alt Penedès), Brigada Catalana âVenceremosâ?, CAJEI, Can Vies (Barcelonès), Casal Independentista de Sants (Barcelonès), Casal Independentista de Lleida LâOcell Negre (Segrià), Casal Okupat del Prat KOP-Alta Tensió (Baix Llobregat), Casal Popular la Pioixa (Gironès), Col·lectiu de Músics Inadaptats (Alt Penedès), Coordinadora Antirepressiva de Gràcia (Barcelonès), CSO La Gàbia (Segrià), CUP- Vilafranca (Alt Penedès), Encén lâOïda (Horta), Endavant, Justa Revolta (Vallès Occidental), La Barraqueta, Ateneu Independentista de Gràcia (Barcelonès), Llibreria Associativa Sahiri (Horta), Maulets, Plataforma Antifeixista de Sabadell (Vallès Occidental), Revolta-Jove Germania, Suport Ponent.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa