Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
"Si arriba la república, que sigui per la unitat d'Espanya"
01 mar 2006
>El popular Alberto Belón porta la unitat de l'Estat per refusar una declaració a favor de l'aniversari de la república

PSC, ERC i EUiA han presentat en aquest consell plenari del districte de Gràcia una declaració a favor de l'Amical de la República, en el 75 aniversari de la constitució d'aquesta. Els tres grups de govern donen suport al manifest així com a les activitats que s'hi realitzin enguany. Convergència i Unió ha refusat donar suport a aquesta declaració perquè el redactat del mateix té un "to belicós, que no vol arribar al consens perquè posa en qüestió la constitució del 1978, així com la transició". "Es podria commemorar d'una altra manera", ha dit Carles Agustí, de CiU.

Malgrat tot, qui ha 'regalat' un titular més curiós ha estat el membre del Partit Popular, Alberto Belón, que s'ha significat com a "republicà" però que ha manifestat que no podia votar "unes coses que no m'agraden". El PP, igual que CiU, s'ha abstingut de votar aquesta declaració. Belón ha assegurat, en aquest sentit, fent honor al seu republicanisme que "si arriba la república, que sigui per la unitat d'Espanya". Somriures i silenci, la resposta de la resta de membres del plenari.

Notícia publicada a www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "Si arriba la república, que sigui per la unitat d'Espanya"
01 mar 2006
Hi ha gent que està obsessionada amb la unitat d´espanya. Tot val per seguir segrestant als diferents pobles que componen l´estat espanyol.

De fet aquesta gent del PP ja han fet molts malabarismes per mantenir la unitat d´espanya, en un 1er moment eren contraris a la constitució, ara l´adoren.

I ja veureu com si cal ser republicà per salvaguardar la unidad del reino, més de un i més de dos monarquics, s´apuntarà ràpida al carro.
Mira també:
http://catalunyapersempre.blogspot.com/
Re: "Si arriba la república, que sigui per la unitat d'Espanya"
02 mar 2006
aixo demostra que hi ha republicans de dretes tb
Sindicato Sindicat