Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
V calçotada independentista [Vilassar de Mar]
28 feb 2006
Les JERC de Vilassar de Mar organitzen la V Calçotada Independentista
Estelada 3.gif
26-02-06 Vilassar de Mar. Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya preparen pel proper 5 de març la V Calçotada Independentista que es realitzarà un cop més a Vilassar de Mar.Aquest acte va néixer fa cinc anys amb la voluntat de portar al Maresme aquest esdeveniment tant característic i arrelat en les comarques del tarragonines com són les calçotades, i la d’ésser un motiu més de trobada entre tots els vilassarencs i vilassarenques i habitants dels pobles del Maresme. Amb els quatre anys d’experiència organitzant la Calçotada queda comprovat que en el Maresme també hi ha molta afició pels calçots ja que l’any passat es van aplegar 250 persones.

Enguany la V Calçotada es realitzarà el 5 de març a la Plaça del Círcol de la població i es preveu una major assistència ja que d’entre els actes previstos, a les 13h hi haurà el 1r Concurs de fer romesco, a les 13.30h l’acte polític amb en Joan Tardà (Diputat d’ERC al Congrés) i en Pere Aragonès (Portaveu Nacional de les JERC).

A partir de les 14h començarà el dinar (calçots, salsa de romesco, pa amb tomàquet i botifarra, mongetes, postres, beguda, cafè i pitet per un preu de 10€).
Mira també:
http://www.jerc.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: V calçotada independentista [Vilassar de Mar]
28 feb 2006
Aviam si l'Aragonès s'escanya amb un calçot jejej
Re: V calçotada independentista [Vilassar de Mar]
28 feb 2006
V estatutada autonomista. L'estatut sèncer! Nyam nyam!
Re: V calçotada independentista [Vilassar de Mar]
28 feb 2006
visca les JERC
Re: V calçotada independentista [Vilassar de Mar]
28 feb 2006
Pierre Bourdieu deia que el regionalisme (parlava de França) és un moviment que pretén trencar amb les definicions hegemòniques del marc nacional, i per tant, transformador. Podem aplicar aquest caràcter transformador al sobiranisme català, més que no pas al catalanisme en si. Val a dir que la llosa que pesa damunt de les aspiracions sobiranistes de Catalunya és molt gran i està feta amb molts tipus de components: la minorització, desinformació, la criminalització, l’acomplexament, etc. Per això ningú no s’esperava que la manifestació del 18 de febrer tingués un èxit tant gran. No ens ho podíem pas creure. I després d’haver-la viscut, encara ara, a aquest país li costa de creure que tota aquela gentada representés una onada important de sobiranisme. Certament, les circumstàncies que han concorregut en el clima polític actual afavoreixen que la gent tingui ganes de sortir al carrer. I això fa que, tal com s’ha inflat, el globus es pugui desinflar (de fet, tal com va la negociació de l’Estatut, podem quedar desinflats del tot). La manifestació del 18-F ha saccejat les consciències, però no pas les pràctiques de la nostra vida política i social. Tanmateix, darrere de les circumstàncies conjunturals que poden haver afavorit l’èxit de la manifestació, hi ha un corrent de fons que indica un sobiranisme emergent en la societat catalana.
El problema d’aquest país és que tot el sistema de poder (mitjans de comunicació dominants, dinàmica política, poders econòmics, etc.) està basat en la negació de qualsevol credibilitat a una possibilitat sobiranista per a Catalunya. Fins al punt que no hi ha ni dades fiables sobre aquesta qüestió (podem fer cas de les enquestes del CIS?). Només cal veure la proliferació de blogs, la presència normal de l’estelada arreu i la manca d’esperances envers el que pugui venir d’Espanya, per adonar-se que alguna cosa està canviant. Però les vies alternatives també es poden obrir en política. Més enllà de l’èxit del 18-F, doncs, cal veure si el sobiranisme es pot concretar en efectes reals i en transformacions concretes, com per exemple, respecte a la negociació de l’Estatut i la presa de posició final en el referèndum.
Re: V calçotada independentista [Vilassar de Mar]
28 feb 2006
Sigui que sigui que lluita per l´independentisme penso que no se´l pot criticar.

Hem de unir i no trencar ni allunyar-nos, tan bona es la feina de les JERC com les de la EI i ho dic amb coneixement de causa.
Mira també:
http://catalunyapersempre.blogspot.com/
Re: V calçotada independentista [Vilassar de Mar]
28 feb 2006
Invitaran les jerc a la calçotada a les putes del raval que tenen "putejades" per culpa de la normativa del civisme que el seu partit "mare" ha aprovat a l'ajuntament de barcelona?

Quina independència volen aquesta gent? la independència de l'especulació, el control social, la persecució dels marginats i pobres?
Re: V calçotada independentista [Vilassar de Mar]
01 mar 2006
no, a les mares de la gent de l'EIR no les convidarem
Sindicato Sindicat