Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Coordinadora Antifeixista Intercomarcal al País Valencià
28 feb 2006
Queda constituida la Coordinadora Antifeixista Intercomarcal (CAI). Es preparen mobilitzacions.
Després d'analitzar la situació politico-social que viu el País Valencià i davant les agressions constants que està perpetrant l'extrema dreta, des de diversos col·lectius hem vist necessari articular l'antifeixisme valencià per tal de poder respondre amb la contundència que cal a les agressions feixistes i avançar en la destrucció del sistema capitalista i la emancipació de la classe obrera.

La Coordinadora Antifeixista Intercomarcal (C.A.I.) agrupa punks, caps rapats, anarquistes, marxistes i independentistes revolucionaris superant divergències polítiques per combatre els enemics comuns: el sistema capitalista, el feixisme en totes les seues expressions i el racisme.

La nostra tasca com a punks, caps rapats i antifeixistes és difondre i defensar front a aquells que propicien la desvirtuació del moviment (feixistes, mitjans de comunicació...) les vertaderes cultures skinhead i punk que son cultures anticapitalistes, antiracistes, antisexistes i de classe obrera.

La C.A.I. es compromet a cooperar, sempre que ho crega necessari i quan les metes a aconseguir estiguen en consonància amb les nostres ideologies, amb les diferents lluites de col.lectius, plataformes en defensa del territori, sindicats obrers i d'altres organitzacions que lluiten per a que el poble treballador puga assolir la llibertat i la justicia social.

La C.A.I. mantindrà la seua autonomia front a qualsevol partit o organització i mantindrà autonomia financera.
La C.A.I. prenem el País Valencià com a marc de lluita. La seua cultura popular i la seua llengua seran respectades en todes les accions i publicacions de la C.A.I. .
La C.A.I. es compromet a la difusió d'aquestos ideals, que es realitzarà mitjançant la creació de grups de música, organització de concerts, confecció de murals, organització de xerrades, confecció d'enganxines, cartells, fanzines, una pàgina web i d'altres.
La C.A.I. defensem el dret que tenen les persones, de dotar-se de tots els mitjans que consideren convenients en cada situació històrica, per assolir la llibertat i la justicia social.

Contra el feixisme i el capital: lluita radical i frontal.


Coordinadora Antifeixista Intercomarcal
coordinadora_antifa_intercomarcal ARROBA hotmail.com


Concentració Antifeixista 4 de Març Denia
18:00h Glorieta del Pais Valencia C/Campos
Convoca: C.A.I. Coordinadora Antifeixista Intercomarcal

Des de Castelló de la Plana s'està organitzant un autobús per a anar a Dénia.
Qui estiga interessat que envie un correu a laplana_antifeixista ARROBA hotmail.com

+info: www.laplana-antifeixista.tk

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa