Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La Comissió Penedesenca dóna a conèixer la Campanya Unitària per l'Autodeterminació al mercat de Vilafranca
27 feb 2006
Diferents col·lectius penedesencs donen a conèixer a la comarca la Campanya Unitària per l'Autodeterminació, en un acte que va recollir adhesions i repartir informació a les persones que van assistir, el dissabte 25 de febrer, al mercat de Vilafranca del Penedès.
cuav3.jpg
cuav2.jpg
cuav4.jpg
Com cada dissabte, el centre històric de Vilafranca del Penedès es prepara per rebre el mercat setmanal que omple els seus carrers de parades i de gent. El passat dissabte, però, l'Esquerra Independentista de la comarca va sortir també al carrer per donar a conèixer a la població la Campanya Unitària per l'Autodeterminació (CUA).

La Torxa, RAV-Assemblea de Joves de Vilafranca, Endavant, CUP Vilafranca i l'Assemblea d'Unitat Popular Riudebitlles, són alguns dels col·lectius que integren la Comissió Penedesenca d'aquesta campanya, que fins al moment ha dut a terme diferents actes i concentracions per reclamar el dret a l'autodeterminació. L'última acció va ser la del passat dissabte 25 de febrer, on els col·lectius que formen la comissió van sortir al mercat de Vilafranca per tal d'acostar i donar a conèixer el missatge de la CUA. En forma de parada informativa, es van repartir més de 400 fulletons explicant què és la Campanya Unitària per l'Autodeterminació, quins són els seus objectius i quines són les properes convocatòries, així com també es van recollir més d'un centenar d'adhesions individuals que, posteriorment, van ser col·locades i penjades a la pàgina web de la CUA, www.autodeterminacio.net.

La parada informativa es va situar a la Plaça Jaume Primer i va estar exercint com a tal des de les 11.00 hores del matí fins passades les 13.00 hores. Des de la Comissió Penedesenca es va valorar molt positivament el funcionament i la repercussió que va tenir, tant en les persones que van assistir al mercat, com en els mitjans de comunicació. A partir d'aquí, la comissió prepara diferents actes per tal que la Campanya Unitària per l'Autodeterminació tingui continuïtat a la comarca. D'aquesta manera, el proper dimarts 28 de febrer, a les 19.30 hores de la tarda, s'ha convocat una nova assemblea oberta al Casal Independentista de Vilafranca, El Cep (C/ Santa Maria, 4), per seguir presentant la CUA al Penedès i fer noves propostes, entre les que s'hi troben la preparació de xerrades i la realització de festes per autogestionar la campanya.
Mira també:
http://www.autodeterminacio.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Comissió Penedesenca dóna a conèixer la Campanya Unitària per l'Autodeterminació al mercat de Vilafranca
27 feb 2006
molta pancarta i poca gent colegues!!
Re: La Comissió Penedesenca dóna a conèixer la Campanya Unitària per l'Autodeterminació al mercat de Vilafranca
27 feb 2006
i erem 9 a la paradeta
Re: La Comissió Penedesenca dóna a conèixer la Campanya Unitària per l'Autodeterminació al mercat de Vilafranca
28 feb 2006
jaja, cada vegada som menys diu... com es nota que no vens a les assemblees!

el creixement en nombre de militants és considerable, i en queden molts més per arribar!
Sindicato Sindicat