Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
comunicat d'ETA
26 feb 2006
Comunicat d'ETA
Salut companyes:

Us adjunto l'enllaç on està penjat el comunicat d'ETA a l'edició electrònica del diari gara. L'únic motiu pel qual he decidit penjar-lo és per a que cadascú en pugui treure les seues conclusions.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: comunicat d'ETA
26 feb 2006
http://www.gara.net/dokumentuak/fitxategiak/eta_dokumentua200602.pdf

(que me deixat de posar-lo)
Re: comunicat d'ETA
26 feb 2006
Hi ha una doble lectura, perque ja no sabem qui parla si ETA o Carod, si aixo va en contra del gober n Espanyol, o intenta ficar-li por al poble catala per si un cas ERC sortis del gobern o no comptes en un futur gobern degut al pacte Zapatero-Mas.
Tot esta enrebesat i nomes puc arribar a una conclussio, tots els politics em donan el mateix fastic, al igual que ETA i qualsevol moviment hipocrita d'aquest estil.
Re: comunicat d'ETA
26 feb 2006
el millor pedaç és kuan hi ha una dura critica a ERC per insultar la lluita armada i acusar ETA de terroristes.
Re: comunicat d'ETA
26 feb 2006
Si no fos per ells el campió mundial de salt no seria espanyol (Carrero Blanco)
Fantàstica anàlisi!
27 feb 2006
Estic pràcticament d'acord amb tot el comunicat. Matisaria, però, la importància de la seva Iniciativa. És cert que ha empès el procés català, però ja era en marxa per si sol.

I voldria afegir un darrer comentari, que ja he deixat anar últimament en d'altres ocasions: les dues iniciatives sobiranistes catalanes (Plataforma pel dret a decidir, i Campanya Unitària per L'autodeterminació) no poden seguir ignorant-se.

Queda clar, en el comunicat, que la direcció de l'esquerra abertzale compta amb ERC (malgrat en critiqui les contradiccions). Això és un avís a l'esquerra independentista catalana.
Re: comunicat d'ETA
27 feb 2006
JAJAJAJA

De fet tens tota la raó però la veritat és que són una mica salvatges la gent d'ETA, tot i així jo trobo divertit el seu comunicat i de fet el que busca ETA és la ntromissió en política per part de la banda, la qual cosa no hem sembla gens malamnent, com a mínim són millors que molts partits actuals.

Apa salut
Re: comunicat d'ETA
28 feb 2006
Com a independentista català he de dir que la ETA me la porta ben fluixa. Se me'n refum el que diguin i simplement els demanaria que es centrin amb els seus problemes. Jo mai entraré en les seves coses però els catalans no necessitem cap mena de solidaritat seva. Això més enllà de la legitimitat o no del que fan (no hi entro).
Re: comunicat d'ETA
11 mar 2006
ei boens a mi hem diu que "na nai de la xina" vaja ke no es veu
Sindicato Sindicat