Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : especulació i okupació
25 de febrer a València: Compromís pel territori !
24 feb 2006
Compromís pel territori: Ocupació de la plaça de l'Ajuntament de València
ACTE PÚBLIC D’OCUPACIÓ DE LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA.
Amics i amigues dels diferents col·lectius i plataformes en defensa del territori a diferents ciutats, pobles, comarques o sectors del País Valencià:
Amb la intenció dâanar creant una opinió social generalitzada en tot el País, a favor dâuna alternativa territorial racional, democràtica i respectuosa amb el medi ambient i el patrimoni cultural, que acabe amb lâactual dinàmica especulativa i destructiva, amb la intenció, així mateix, dâanar elaborant formes de col·laboració i treball conjunt entre col·lectius, associacions, organitzacions, persones individuals, que actualment estem treballant en punts diferents del País contra les nombroses agressions que en cada lloc es projecten contra el territori, âCOMPROMÃ?S PEL TERRITORIâ? vol dur endavant una sèrie dâaccions en els pròxims mesos:

ACTE PÃBLIC DâOCUPACIÃ DE LA PLAÃA DE LâAJUNTAMENT DE VALÃNCIA.
Es farà el 25 de febrer, des de les 11 hores fins a les 14 hores. El sentit dâaquest acte seria demostrar que, front a lâocupació del nostre territori per un urbanisme fora mida i altres dinàmiques destructives, els ciutadans tenim alguna cosa a dir, ocupant de forma visible i pública allò que és el nostre propi espai, simbolitzat en la plaça de lâAjuntament de València. Col·lectius i plataformes hi tindrien el seu espai i temps per a expressar-se i compartir experiències al llarg del matí, i es faria una presentació del Manifest de âCompromís pel Territoriâ?, replega de signatures, etc, en un ambient festiu. A partir de les 13 hores, ens desplaçariem en direcció al Palau de la Generalitat.

Avancem ja la convocatòria, convidant-vos a participar i a recolzar lâacte com millor considereu. Anirem enviant més informació en les pròximes setmanes.

This work is in the public domain

Comentaris

¿Valencia?
24 feb 2006
Desencantaos, Valencia no tiene solucion posible. Hacer por esa...(lo que sea) es hacer en balde y para hacer en balde que lo haga su padre.
P.d.- Tened cuidado con las marujas, no vayan de antidistubios y os desalojen sin necesidad de fuerza publica.
València ? Ara més que mai !
24 feb 2006
Desencanta't, a València hi ha molta més gent que lluita que en molts altres punts dels Països Catalans o de la resta de l'Estat.
A tot el món occidental està molt dificil, però clar "guerra a la guerra" des del sofà de casa és molt més útil que l'ocupació de la plaça de l'Ajuntafems de València.

Qui no vol fer les coses busca excuses, qui les vol fer busca els mitjans !!
Sindicat