Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Ha sortit el Catalunya 72 febrer
23 feb 2006
Catalunya72.jpg
Ja ha sortit el Catalunya 72

-Reportatge: sobre el cicle 2000-2005 dels moviments socials.
-Treball-Economia: la lluita obrera a Seat per la readmissió en diversos articles; entrevista a la Secció Sindical de CGT a TV3; la vaga a Iberia, mobilitzacions a Atos Origen; els sindicats institucionals contra la vaga del bus a Barcelona; l'ERO contra els treballadors i treballadores de Tenaria, Auna i Ono; mobilitzacions pel Conveni a Correos; les raons de la dreta contra la LOE; la lluita contra la privatització de l'estiba als ports de Tarragona i Barcelona; i la lluita contra el pillatge empresarial davant del Grupo Santamaría.
-Tema del mes: els papers de Salamanca.
-Cronologia: manifest "Protegim l'horta de Lleida", es revisarà el procés judicial contra Mumia i distribuïdora A Contratiempo; Curs universitari a Lleida sobre llibertat i educació i cicle de vídeos sobre experi+encies alternatives d'educació a Sants.
Sense fronteres: el Sàhara Occidental, la revolta als territoris ocupats; i la Crida de Rabat contra l'exclusió social i l'atur.
Social: en defensa del riu i el delta del Llobregat; manifest pel tancament de les nuclears; per suprimir la religió de la LOE; solidaritat amb Juanjo �lvarez; i aspectes jurídics de l'okupació.
Dinamita de cervell: l'Espai Obert torna atenir local a Barcelona; la col·lecció de llibre Plaguetes del Raval de Mallorca; el filòleg Joan Coromines, la Biblioteca Kilombo; el portal www.pobleviu.org; la pel·lícula "Salvador" de Manuel Huerga; llibres sobre Massana, de Miguel Hernández, el maquis, llengua i ideologia, de Josep Maria Terricabras i la CNT; revistes "Solidaridad Obrera", "Kanal", "L'Ateneu" del Solsonès i "Albesòs".
Entrevista: Noam Chomsky en una entrevista per a l'"Anarcho-syndicalists Rewiew", 1a part.
Articles d'opinió: Emili Cortavitarte, Timanfaya, José �ngel Ciércoles, Esther Sanho, Pep Cara, Toni �lvarez de l'Assemblea Antimilitarista de Catalunya, Carlus Jové, Pepe Gutiérrez, Carlos Undergroove, Josep Estivill i Jordi Martí.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya 72 febrer
24 feb 2006
cada cop es mes roig i menys negres, aneu pel bon cami
Re: Ha sortit el Catalunya 72 febrer
24 feb 2006
mmm vol dir molta merda mano?
Si tot és una qüestió de colors, realment és que tu ets daltònic o daltònica. Palem-ne.
Cada cop més roig-i-negre.
Sindicat Terrassa