Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
La CNT de València i L'Ateneu Al MArgen encobreixen a un maltractador reincident.
Des de fa unes setmanes un membre de la CNT-València està en presó preventiva per haver violat l'ordre d'allunyament de la seua ex-parella, després d'un primer judici. Li'n quede'n dos més , un per violar l'ordre d'allunyament (dues vegades) i l'altra per agressions. Aquest és el tercer cas en el que la mateixa persona agredeix a dones, les tres han segut parelles seues, les dues últimes a la seua vegada militants de la CNT de València. El que em fa més fastic de tot açò es que molta gent a dins del sindicat ho sabia i HAN CALLAT DURANT AQUEST TEMPS, l'última víctima ha arribat a anar amb els braços plens de moratons a les assemblees i ningú preguntava res...tal vegada per que JA ho sabien (i no volien fer res) S'ha demanat l'expulsió d'aquest maltractador a una reunió del sindicat i es va rebutjar!!! Inclús l'advocat defensor és un dels advocats del sindicat, a més de ser membre del grup Skaparràpid. No és la primera vegada que aquest advocat defensa el maltractador, tenen una bona amistat i segons aquestes persones l'amistat esta per damunt dels actes. Encara que aquest actes siguen els de maltractar fisica i psicològicament a les seues parelles.
Des de la CNT de València s'ha intentat amagar aquest cas i que no eixira de l'assemblea i/o de la ciutat de València, molta gent no ha volgut fer cas del que estava passant desviant el conflicte cap a el fet que l'agredida denunciara els fets (després de mesos de patir els maltractes i de intentar fer fora el maltractador de la seua propia casa) davant la "policia repressora" i portara a un "company anarquista" davant la "justicia burgesa", creieu que haguera segut necessari si l'agredida s'haguera sentit protegida i recolçada pels seus "companys de sindicat"???? Hipocrites de merda!!!! Ja m'agradaria vore-vos en la pell d'una persona que ha estat patint maltractament psicològic durant tant de temps, que ha vist SA CASA invadida pel seu "company" , que ha tingut que patir trencadises a la seua vivenda, agressions fisiques al seu cos...i el que es pitjor, la indiferencia de la majoria de la assemblea de la CNT de València. On està la vostra solidaritat amb el dèbil contra el fort???
Molts col.lectius de ciutat de Valància ja coneixen el que ha passat i qui és cadascú, com ha reaccionat cadascú.
L'Ateneu Al Margen i la CNT de València s'han cobert de glòria ells mateix. I per defecte s'aïllen ells sols davant d'un tema MOLT GREU, i que no es nou.

I al tipet d'Skaparrapid ja li val, menut advocat, això no és responsabilitat professional , això es diu ser un encobridor i un covard que ha intentat rectificar molt més que tard.

Vosaltres sols s'esteu soterrant amb al vostra propia merda....


cntvalencia ARROBA gmail.com
valencia_llibertaria ARROBA nodo50.org
atalmargen ARROBA nodo50.org

This work is in the public domain

Comentaris

Quien acusa? Quien va d juez?
23 feb 2006
Haber haber, parece que hay tormenta.
Las cosas hay que contrastarlas estamos haciendo una espurea labor.
Tus fuentes?
El maltratador?
"Los que lo defienden"?
Esto se esta convirtiendo en un tod@s contra tod@s, se hunde el barco y salvese el/la que pueda.
Que hablen y se defiendan...
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
Aqueta gent traidora que es dedica a criticar sense coneixença... No sou revolucionaris ni ho podeu ser. Sou púrria que s'alimenta de l'odi entre germans per no sé quina oculta raó, mentre l'enemic, mentre l'opressor s'infla i creix... Només aconseguiu desanimar, desencantar la penya que s'acosta a aquesta finestra dels moviments socials, si és que indymedia encara ho és.

Reflexioneu sobre la vostra actitud, entre infantil i despreciable. Reflexioneu sobre a qui aprofita que sigueu uns babaus contrarevolucionaris.

VISCA LA TERRA
VISCA L'ANARQUIA
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
acosteu-vos a tots els nuclis de la CNT i demaneu-los explicacions per aquests fets. És indignant que defensin un maltractador.

Prou violència patriarcal!
I prou de comentaris legitimadors d'aquesta violència!
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
Mis fuentes son la victima y alguna persona del sindicato (de los que pidieron la expulsión y un posicionamiento contundente, la misma gente que ha hablado con los diferentes colectivos en la ciudad de Valencia)
Si quieres nombres te esperas a que pasen los juicions aunque si te interesa mucho el del maltratador, es el tipo que hace la web de Valencia Llibertaria y que se dedicaba a borrar todos los post en relacion al caso antes de entrar en Picassent... desde la misma sede de la CNT!!!
Los que lo defienden creo que esta muy claro, ahi tienes todos los mails, escribe y que te cuenten lo que ha pasado, que les va a alegrar muchisimo explicar su versión.
Quieres mas periodismo objetivo? Los partes de lesiones? Las actas de los jucios? El acta de la reunion donde se pidió su explusion y que se rechazó?
Investiga, investiga, hazlo tu mismo!!!
Ahi estan las direcciones de correo.
Que se les caiga la cara de verguenza , si es que aun tienen.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
Los traidores son los k van d anakistas y son unos maltratadores. El texto no critica sin conocer, solo esta denuncindo unos hechos.
Y el opresor es el machista y el hipocrita.
Si CNT calla sera porque tiene algo q callar; y desde luego, muy poca dignidad. Y estoy hablando d CNT Valencia y no de toda la CNT.
Visca la terra i l'anarquia, pero sense masclistes
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
algú que va d'anarquista i és un maltractador no és un traidor, MAI HA SIGUT ANARQUISTA.

espero que tot això no sigui una bola típica policial, o pitjor, entre indepes y acrates, o entre comunistes i indepes o acrates, com d'altres vegades... perquè la gent que passem de fotre merda als companys comencem a estar-ne farta dels pseudopolitiquejos d'alguns que van de revolucionaris
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
Açò no és cap bola policial ni la típica guerra absurda de fronts , per favor escriviu a la cnt de valencia i al ateneu al margen, que donen la cara !!! Pregunteu a altres nuclis de la cnt a vore que en saben i que pensen fer. Que s'investigue!!!

Tots els fets que es descriuen son totalment verídics i contrastables!!!
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
No siguis il·lús SI ME ENTERO que hi ha una diferència entre les típiques difamacions entre col·lctius o les intoxicacions policials i una denúncia massiva d'una situació insostenible:

CNT València ha encovert i tolerat un agressor, i ara callen, i esperen que tot passi sense haver d'acceptar cap error. I s'aprofiten de molts com tu que mai dubtarieu d'una sigla, i poseu en dubte sense contrastar, ignorant lo doloros que això deu resultar a la victima.

És molt trist haver de parlar de tot això, però més trist seria callar com si res haguera passat. Aquesta situació ja dura massa i les persones responsables (l'agressor, l'advocat, i tots aquells membres de la CNT València que coneixent la problemàtica han callat) no poden seguir formant part d'una organització Anarcosindicalista, i ser considerats persones compromeses. Els hem d'assenyalar i deixar-los clar que ningú vol tractes ni amb maltractadors ni amb els complices que han fet possible que aquest personatge hagi agredit en repetides ocasions.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
espero que si tan contrastable és, serà veritat, finalment... però ès que ja m'imagino l'exèrcit de ciberindepes (això creuen ells) que aprofitaran un cas particular per a treure'n conclusions generals, universals...

està clar que si és veritat no voldria que ho deixéssiu de dir per culpa d'aquests desgraciats, que també existeixen a l'ambient llibertari, però és que cada dia em fastiguegen més. em fastigueja la seva poca vergonya en destrossar l'altre, quan són uns mesells amb l'explotador

VISCA LA TERRA
VISCA L'ANARQUIA

CONTRA EL MASCLISME
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
En la CNT, en toda la CNT, la acuasación ó difamación sin pruebas es motivo de expulsión de los sindicatos. La carga de la prueba no recae nunca sobre el acusado, es el que acusa quien tiene que demostrar lo que dice. El "investigad vosotros" no vale, si acusas de algo a un compañero tienes que tener las pruebas para demostrar que lo que dices es cierto, si no las tienes calla y búscalas, y cuando dispongas de ellas plantealo en los sindicatos y verás como se responde. Salud.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
A aquest forums molta gent de CNT d'altres localitats ha expressat el seu suport a l'agredida, però caldria fer quelcom més com a CNT. Malgrat la independència de cada federació local, deu ser aquest un tema que CNT deu fer seu i plantejar-se'l seriosament, per a evitar futures situacions similars, que l'únic qe fan és avergonyir a la CNT, quan en realitat són el maltractador i els encubridors qui s'haurien d'havergonyir i ser expulsats.
Jo a la meva assemblea així ho diré
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
Claro, la cnt no se equivoca verdad? Es eso lo que estas diciendo "mevacilan"? Pues que sepamos teneis 2 cnt's en barna xq se expulsó sin razon a algunas asambleas. Ellos si tenian pruebas? No las debçian tener xq hace unos años los volvisteis a dejar entrar, no?
Los más dignos se quedaron a su bola, xq para prepotencia la vuestra.
Si el "presunto" maltratador está en preventiva: no será porque SI HAY PRUEBAS?
Toda mi solidaridad y apoyo para la verdadera compañera (la agredida)
Muerte al patriarcado!
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
mevacilan,
no tengo que buscar pruebas ni mucho menos callarme, no hace falta buscarlas porque estan en conocimiento DE TODA LA ASAMBLEA DE LA CNT DE VALENCIA desde el momento que se pidió la expulsión de este energumeno.
Que es lo que quieres , los partes de agresiones? las denuncias? quieres venir al proximo juicio que tiene el bastardo cabron ese?
El "investigad vosotros" si que vale desde el momento que se exigen pruebas y se critica la parcialidad, por eso estan las direcciones de mail de la "otra parte" para que contrastes y saques tu propia conclusión.
Nosotros ya hemos sacado la nuestra y por eso hemos empezado a sacar este tema a la luz, porque nos parece muy grave, aun mas cuando se esta tratando de encubrir este caso, aun mas cuando los mismo que lo estan encubriendo tenian conocimiento de otros casos en los que el maltratador ha agredido a anteriores parejas. Aun mas cuando se trata de autodenominados anarquistas. Salut.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
1ero no conozco ni personalmente ni "objetivamente" el tema

2do sin animo de molestar ni de ser entrometido:


(para el último post): acaso hay pruebas contra los chavales de Sant Pere mes baix, pese a que están en talego preventivo?

(en general): el tema es peliagudo pues, aunque (y sobretodo) la agresion machista (la violencia de "genero" o "domestica" o "contra las mujeres" o como sea) es deleznable, abyecta, motivo autentico de persecucion politica (es mi opinion) y manifiestamente contraria a lo libertario/antiautoritario/acrata..., digo, aunque todo esto, conviene tener en cuenta que no todas las agresiones "denunciadas" son reales o de la magnitud que son relatadas. OJO! No digo que esto sea lo habitual, ni que este sea el caso. Solo digo, pies de plomo! Mucho cuidadito con difamar a todo un sindicato/federacion local, primero hay que cerciorarse bien del tema. Y la cosa es peliaguda porque, como sabemos la verdad? Escuchando a las víctimas debería bastar pero por desgracia no es suficiente, hacen falta testigos y avales de confianza. Por otra parte los fiscales y jueces ya estan metiendo el hocico en ello, parece, al haber querella por medio.

Solo digo: sí la agresión, la agresividad, el encubrimiento y la hipocresía son corroboradas, cabe exigir: disculpas y comunicados de rectificacion de los organismos en cuyo seno se sucedieron los hechos. Más medidas que las asambleas dispongan/prevean.

Pero solo si los hechos, abyectos de ser ciertos, se corroboran (opinion: especialmente si es via extra-judicial) cabe actuar así. No caigamos en la trampa de difamar de "encubridores", "hipocritas", "maltratadores" a toda una organizacion por unos hechos que no hemos presenciado. Si alguien lo ha hecho, porque no declara en el sindicato o insta a abrir una comision de investigacion, si no la hay abierta ya?

En fin, mis disculpas a la agredida y a sus amigxs por mi desconocimiento si realmente sucedió como dicen. Tan solo darles animos y recordarles que, y en esto sé que llevo plenamente la razón, la inmensa mayoria de lxs libertarixs estamos contra toda opresion, inclusive y especialmente el machismo y su violencia sexista.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
A ver, todo muy argumentado. Estoy de acuerdo con lo que dices, pero no empieces a hacer como CNT valencia que está tratando el tema como si fuese un preso político.
Te lo digo por la comparación con los xavales de St Pere. Esto no es lo mismo, ni parecido.
Y por supuesto que no toda la asamblea encubre al maltratador, pero si unos 6 o 7 afiliados, que no quisieron expulsarlo y claro, los demás han tenido que marcharse, porque no soportan su hipocresía. P
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
jo no estava defensant a la CNT, i més si és sobre un tema que de ser cert, sería indefensable. ja he dit que el que m'ensumava era una típica campanya de difamació, si no és així (aquesta vegada) rectifico. però el tema sobre el que jo parlava és prou recorrent, en els seus exemples, dins d'aquest web, com per a que es faci una reflexió
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
nosaltres també demanem que la CNT de València es pronuncie URGENTMENT sobre aquest tema, públicament, i que corroboren o desmenteixen les acusacions. I sobretot teniu en ment que si el maltractador hagués segut expulsat i socialment aïllat no s'hagués publicat la noticia. Han passat ja unes setmanes des que la situació es va tornar insostenible, la agredida es decidí a actuar i els afiliats al sindicat han segut coneixedors dels fets. La seua resposta és el que estem denunciant públicament, la seua indiferencia i hipocresia. Moltes vegades fan mes mal la solitud i indefensió que els colps.

I alguns membres de la CNT de València (de fet la majoria de l'assemblea,per votació va decidir no expulsar-lo, ni tant se val suspendre'l de militancia fins que s'aclaris el cas) és el que han donat ha entendre per no actuar a temps i evitar que el maltractador se sentis recolzat per ningú.
No és cap pres polític, es un maltractador patològic que es disfresa d'anarquista!!!
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
si és així, tot el meu recolzament
ex-militant de CNT
23 feb 2006
He estat militant d'aquest sindicat durant uns quants anys, i el cas d'aquest personatge no és nou. L'agressor era afiliat del SOV de Benissa, on va començar tot. Agressió a la seua companya del moment i inmediatament se l'expulsa del Sindicat. Plorant va a València on l'advocat l'afilia, dient què tot el mon te dret a estar afiliat on vullga.
El SOV de Benissa explica la situació al SOV de València i l'advocat què era en eixe moment el Sg de la local i la resta de l'assemblea no en fan cas i l'admeten.
Avís de Benissa a la ragional què en decideix l'expulsió i el declara persona non-grata. El sindicat de València fa oides sordes i no l'expulsa, és mes, le personatge aquest era de les què mes es deixava vore per les manis del primer de maig a la ciutat de València.
El personatge aquest s'ha dedicat durant molt de temps a arrancar la propaganda què la gent de Benissa penjava al poble i en posava de València... rajava les rodes dels vehicles dels companys, els va intentar atropellar alguna altra volta amb el seu cotxe i alguna cosa mes, com veieu un fitxa, proves? afilieu-vos a CNT, i demaneu a CNT-Llevant les actes d'expulsió del tipet este, les actes dels plenos regionals on s'escriu què els ha amenaçat amb gossos i d'altres. jo ja no hi soc dins però si puc donar fet de tot el què dic.
Pel què toca a l'advocat, el trombó, (acudit fàcil), és el trombó de vares de Ska(m)parràpid, advocat i persona inhabilitada per a tindre un càrrec al comité regional, no ve de nou les seues pixades fora de test. La gent de CNT València és un grupúscle què el segueix cegament, o estàves amb M o estàves en contra.
Jo feia anys què no en sabia res del tipet este, i millor no haver-ne sabut res, qui crega què és intoxicació, pitjor per a ell/a. el sindicat de València feia molta, però molta olor, i no ve de nou, el clima a Llevant no era gens sa entre aquest sindicat i la resta de la regional.
L'advocat i el germà han creat aquest clima, ja vorem quan tarda l'olor en anar-se'n
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
l'advocat i el germà?

Que son familia, llavors?

Realment fa tanta pudor el sindicat de Valencia?

Ostia, espadan, m'has deixat de pedra. Es clar que idealitzar tant la CNT no és bó. Jo també n'he conegut alguns que eren tota una peça, pero això que expliques em supera, compi.

En fi, anims a la regional i a la companya agredida. Sembla que CNT ha de solucionar uns
"problemilles" al Llevant.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
L'agressor no és germà de l'advocat, però també és un personatge.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
Si es demostra tot açò veritat: No abandoneu el sindicat de València, mantingueu el contacte amb la regional o amb la resta de CNT i feu fora a la "camarilla" que està fent estes coses.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
No sé, desconec el tema, però no crec que aquest sigui el lloc adequat per tractar aquest tema.

Jo tb puc dir en aquestes linies que un tal x de la organització Y ha fet tal cosa, i em quedo tan ample rient-me dels 30 comentaris que em seguiran el joc.

Jo estic deslegitimant la persona que ha escrit la notícia. Només que crec que, suposant que tingui raó en el fons, s'ha equivocat en les formes. les coses no es denuncien així. Hi ha altres maneres.

Salut!
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
merda de teclat! rectifico una frase:

"NOOOO estic deslegitimant la persona que ha escrit la notícia. (...)"

ara sí. Perdó xD
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
A ver compañera! Si tienes las pruebas de lo que acusas ( y tiene toda la pinta de que si no las tienes las puedes juntar sin mucho problema), y crees que el Sindicato de Valencia es parcial y se equivoca en un tema gravísimo como este, pues dirijete al Comité Regional de Levante ( creo que ahora esta en Albacete ) y si no ponlo en conocimiento del Comité Nacional (tienes todo tipo de contactos y direcciones en la web www.cnt.es ), ó si eres afiliada a algún sindicato de la confederación incluyelo desde allí como punto urgente a debatir en todos los sindicatos, pero por favor procura no hacer daño ( si no lo pretendes)con titulares tendenciosos como el de este asunto por que hay mucho payaso suelto que está esperando la mínima oportunidad para echar basura encima de una organización, que por otra parte demuestra día a día sólo con el hecho de estar viva, que la autogestión y la anarkia son posibles (aunque realmente díficiles y laboriosas). Salud.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
23 feb 2006
això és algo vergonyós, no només de la cnt València sinó de tota la cnt ja ke des del moment en ke no fan cap comunicat desmarcant-se d´això , hi estan donant suport, per tant el ke proposo és un autèntic BOIKOT a la cnt a tot l´estat, Barcelona, Bilbao, Saragossa i a tot arreu on kedi púrria cntista, doncs això no té nom,

La violèrcia masclista no pot tenir la més mínima cobertura ni comprensió per una organització ke es digui revolucionària, per tant,a partir d´ara, tot el meu despreci cap a les "persones" ke segueixin dins la cnt després d´akest fet despreciable!!

Ho dic havent viscut conegut un cas de violència de gènere, això no té nom, la ràbia ke tinc cap a vosaltres (cnt) augmenta per moments, això no m´ho hagués esperat mai, sabia ke éreu un grup minúscul, sectari i marginal, però ke ereu capàços/ces d´encobrir violència masclista i censurar opinions en els vòstres fòrums, això no!!!

Ke us bombin, NO US VULL NI VEURE!!!
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
24 feb 2006
Lo peor de todo, es que espadan ha hablado de otro maltratador, que era de Benissa y está afiliado a Valencia. Lo que pasa es que el maltratador al que estan encubriendo ahora es otro.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
24 feb 2006
lo peor de todo, no es eso, es la irresponsabilidad de toda la gente que se dedica a escribir y divagar sin pruebas y sin conocimiento sobre esto.
empezando por el que escribe esto, siguiendo por el que vota para que salga en abierot, y acabando espadam.
Toda esta gente son los que más daño hacen al movimiento anti-sistema, pero por lo visto es lo que buscan.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
24 feb 2006
... como os engaño...
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
24 feb 2006
um esto es peor ke ana rosa.
Bueno haber supuestamente en una sociedad anarkista si pasara algo asi ke habria ke hacer? encerrar a la persona, marginarla, etc... por ke parece ke es lo ke kieren hacer con esta persona, luego diran abajo los muros de las prisiones! yo kreo ke si de verdad a pasado algo asi son los compañeros los ke tienen ke tomar medidas pero no expulsarlo por ke solo consgiues marginar a la persona y ke no mejore, el sindicato podria poner un sicologo apoyar al tipo para ke no cometa mas actos asi, kzias suspenderle de las cosas ke lleve el hasta pasado un tiempo, kizas los ke son anarkistas de pega son akellos ke intentan encerrar al tipo,etc...
ex-militant de CNT
24 feb 2006
Cada sindicat te la seua independència dins de CNT, i sembla què molta gent no llegeix les circulars o no parla amb gent d'altres regionals. Ho dic pel què vaig poder vore al congrés a Perlora, quan encara estava dins, i pel què veig ara, què sembla mes atenta a qualsevol IMC, què a la documentació orgànica.
És evident què un indymedia no deuria ser el lloc per a debatre coses "internes" de la CNT, però com què el tema s'ha fet públic per a fer boicot al sindicat, en general, i a un grup de música en particular, almenys la meua intenció era dir què si de cas, no és la CNT en general la què deu de rebre aquest odi pel què fan certes persones/sindicats en particular.
Què ha d'haver un debat intern pel què passa a Llevant, i supose a d'altres regionals, és evident, però això és cosa de CNT i de ningú mes, com diuen en castellà, "Con su pan se lo coman"
Pel què fa a l'info què jo vaig donar, doncs bé sembla què m'he equivocat de personajillo, ja què xarrant amb companys de CNT, les úniques dades què teniem eren eixes, ja què el sindicat de València no diu ni mú, a sobre a la seua pàgina www.valenciallibertaria.org el fòrum el tenen tancat i no hi ha cap declaració, ni desmentint ni afirmant res.
A qui es preguntava si el CR està a Albacete, li diré què si, i què fa 3 setmanes vaig estar parlant amb el SG, com veieu, si be soc ex-militant la meua relació amb la gent què forma el sindicat és prou fluida i cordial.
Per a acabar, et diré "ea" mi intención no es difamar, siendo como soy de la zona del "marrón" creí que si daba un poco de info, mas o menos veraz, aunque me equivoqué en un maltratador ya que el de ahora es nuevo, pero el clima es el mismo, algunas dudas se iban a disipar, y el odio hacia la organización en la cual hace algunos años que ya no milito, se dirigiria solo hacia las personas culpables de esto, sin salpicar a nadie mas, y quien crea que Levante no ha intentado cambiar la actitud de Valencia se equivoca de todas todas.
Jo dic per aquests motius: Boicot a CNT-València i boicot a Skaparràpid, què ninguna persona faça una segona lectura.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
24 feb 2006
el pitjor de tot es la gent que denunciem públicament els fets???? Pitjor que maltractar una dona i pitjor que encobrir-ho?? Creus que nosaltres som els que fem mal al "moviment antisistema". Serà possible???? El que em faltava per llegir!!!!! Els unics que divaguen sense proves sous els que desvieu el tema constantment cap a les formes en lloc de centrar-se en els fets.
L'ultim comentari no te desperdici, vols que la mateixa gent que ha encobert el maltractador faça com si no hagues passat res i damunt li posen un psicòleg????!!! Encara estic flipant. Saps allò de Cap agressió sense resposta??? O ara és cap maltractador sense psicòleg???
Apren a escriure (que és molt més fàcil que aprendre a pensar)
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
24 feb 2006
Los únicos hechos probados son que tú acusas en una página web abierta a un sindicato y un ateneo de encubrir a un maltratador, y que de forma tendenciosa estás haciendo lo mismo con toda la CNT. De todo lo demás, del maltrato, del encubrimiento, etc... no das por probado nada. Y te repito que si realmente lo que quieres es que los sindicatos de CNT actúen ante este caso, y tienes argumentos para probar lo que dices, pues sencillamente hazlos llegar al Regional de Levante ó al Comité Nacional, vas a tardar lo mismo que en seguir poniendo emails en esta página para hacer la bola más grande, y será mucho más efectivo en la búsqueda de la solución y la expulsión del maltratador. Ahora si de lo que se trata es de seguir haciendo la bola más grande, pues nada... sigue en ello. Todos los payasos (como el anti-cnt ese) te estaran eternamente agradecidos por seguir acumulando agravios contra esta "maligna organización". Salud.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
24 feb 2006
Està clar que un grupet de gent s'aprofiten d'aquesta situació per carregar contra la CNT. És totalment criticable, però en tot cas molt normal a indymedia barcelona, on es matxaca a tot aquell que pensa un xic diferent d'un mateix.

En tot cas però qui els dona la oportunitat de seguir parlant i difamant sou els dogmàtics que us negueu a creure aquesta situació i poseu en dubte un fet de domini públic.

Sols hi ha uns responsables: l'agressor i la federació local de València, que s'ha negat a creure a la victima i ha opermes que l'advocat de CNT defensarà un maltractador en contra d'una militant de la mateixa federació local. Per cert que una decisió així mai és unanime. Molta gent de la CNT de València saben de que va tot plegat i tampoc s'estan amb els braços plegats. També per ells debem fer que aquesta federació es disogui, pq no són anarquistes.
poves? totes les que vullgues
24 feb 2006
poves? totes les que vullgues
publicat a INDIMEDIAVALÈNCIA [10:31] Dv 24 Feb, 2006


que és el que necessites que es probe les agressions o l'encobriment?
Sobre les agressions, hi ha parts dels serveis mèdics i hi ha varies denuncies , d'ahi que el tipet haja tingut ja un judici, el posaren en preventiva, i encara li queden 2 judicis més. Vols declaracions de testimonis? de l'agredida? de la seua advocada? del agressor o del seu advocat??
Sobre l'encobriment, aquest es el tercer cas de violencia masclista en que aquest malparit esta involucrat, les dues ultimes militants de la propia assemblea de Valencia de la CNT, el seu advocat i a la vegada membre d'skaparrapid (i de la CNT de valència) ja l'havia defensat en l'anterior cas, sabia que te un greu problema d'agressivitat contra les dones, i no ha fet res per evitar nous casos. Açò ja fa més d'un mes que esta en coneixement de molta gent de dins i fora del sindicat, s'ha demanat la seua expulsió i per majoria es va rebutjar. L'Ateneo Al Margen ha menyspreat la victima senyalant-la amb el dit per haver denunciat un "company anarquista" a la justicia burgesa i a la policia repressora, més preocupats per la seua burocràcia verborreica dogmatica que pel patiment d'una companya. S'ha parlat amb diferents col.lectius de la ciutat de València per fer públic un cas que des de CNT es volia amagar.
Els grups i individualitats que han segut coneixedors dels fets i que no han mostrat el seu rebuig pels fets, el seu recolzament a la victima i el desviament del conflicte del "què" ha passat al "com" s'ha actuat per nosaltres estan encobrint el maltracte i son complices de que casos com aquest continuen passant.

Per suposat algú posarà el crit al cel davant aquestes acusacions i voldrà coneixer elque ha passat des de un angle diferent. Nosaltres també estem molt interesades en escoltar "l'altra versió", si és que ja la tenen preparada.

Ahi estan les adreces d'internet per a que us interesseu pel cas i veure que té aquesta gent a dir.
Si tingueren vergonya no eixirien de casa.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
24 feb 2006
Ni entro, ni salgo del caso por que no lo conozco, ni tampoco soy juez, ni quiero serlo, para decidir sobre la culpabilidad de nadie. HAGO NOTAR QUE LA SOLUCION ES SIMPLE, si creéis que el Sindicato de Valencia está escondiendo este tema, pues sencillamente aportar vuestra argumentación al Comité Regional de Levante, por que la expulsión del sindicato del maltratador en su caso la va a hacer el propio sindicato, y la petición de responsabilidades al Sindicato de Valencia la va a hacer el comité regional y el resto de la CNT, así que en vez de estar perdiendo el tiempo en escribir emails a indimedia, escribid y plantear las pruebas del encubrimiento y maltrato a quién (si se estima probada la acusación), va a tomar la decisión de expulsar al maltratador y tomar medidas contra los encubridores, y esta es la propia CNT. Así que en vez de marear, perder las energías, esparcir mierda de la que se aprovecha a saber quién... pues acción directa, plantea el tema a quien tiene la competencia y la capacidad de resolverlo,(que no nos comemos a nadie), y después si no se resuelve y la situación sigue siendo nefasta, pues critica y hsz lo que creas conveniente. Pero es que lo estais haciendo al revés, queréis que una organización se pronuncie sobre un tema sin tener la información para hacerlo. ¿Pero es tan dificil de entender?. En vez de estar escribiendo emails aquí, junta toda la info, confecciona un dossier y enviala al Comité Regional de Levante, ó bien llevala a cualquier asamblea de cualquier sindicato y que sea ese sindicato quién asuma el tema para su discusión interna en toda la confederación. Lo que no entiendo es como las compañeras agredidas y maltratadas, que han sido ó son militantes de CNT no plantean ellas mismas la situación en estos términos, porque ellas deberían saber como se funciona en CNT. Venga salud!.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
24 feb 2006
No pierdas el tiempo con SI, es Magaledro.
Re: La CNT de València i L'Ateneu Al Margen encobreixen a un maltractador
25 feb 2006
Las compañeras no son tontas, y estan en ello, pero ya se sabe, las cosas de palacio, van despacio. Pero no las hagas tontas, que no lo son
A LA OPINIÓN PÚBLICA En relación al caso de violencia doméstica habido entre dos afiliados de CNT-Valencia
27 feb 2006
A LA OPINIÃN PÃBLICA En relación al caso de violencia doméstica habido entre dos afiliados de CNT-Valencia

En relación a los comentarios que se están difundiendo por varios medios de contra-información digital sobre un caso de maltrato doméstico, concerniente a una pareja de afiliados de CNT-Valencia, este Secretariado Permanente del Comité Nacional de CNT quiere hacer públicas las siguientes manifestaciones:


Primero: Que acabamos de recibir un comunicado del Sindicato de Oficios Varios (S.O.V.) de Valencia informando que en asamblea extraordinaria celebrada hoy 27 de febrero de 2006 ha sido expulsado de la CNT el afiliado MA .F. M. acusado de un delito de violencia doméstica.


Segundo: Que asimismo se pone de manifiesto que la CNT española, a la que algunos malintencionados quieren hacer cómplice de este caso, no conocía con anterioridad los malos tratos de uno de sus afiliados a su ex-compañera, también afiliada. Cuando se ha tenido conocimiento de la gravedad de las circunstancias se ha dado una respuesta contundente que no ha sido otra que la expulsión.


Tercero: Que después de la primera asistencia al detenido por el abogado del Sindicato, cuando éste se informa de la naturaleza de los hechos, ha desistido de llevar la defensa a favor de otro abogado no vinculado a CNT, que es quien en la actualidad presta sus servicios profesionales a MA. F. M., que como todo ciudadano tiene derecho a la defensa jurídica.


Cuarto: Que CNT está absolutamente en contra de cualquier tipo de violencia doméstica, ya sean maltratos físicos, psicológicos, situaciones de acoso, etc. Que en este sentido apoya sin reservas a la compañera que ha sido víctima de esta situación, máxime teniendo en cuenta que es una afiliada de CNT.


Quinto: Que rechazamos asimismo algunos comentarios malintencionados que se han difundido por la red con evidente intención de difamar y desacreditar a la CNT y provocar confusión, incurriendo en mentiras y calumnias y sin contrastar la información.


Sexto: Que reproducimos a continuación unos párrafos de la carta que la compañera víctima de estos malos tratos ha remitido a la CNT recibida el 27/02/06, en los que claramente desvincula a la CNT de este problema de violencia doméstica y pide que no se difunda más el tema por Internet, dado que se trata de una cuestión personal que afecta a su intimidad:


âA los compañeros y compañeras de CNT:

Ante el cúmulo de noticias y rumores inexactos que han aparecido en diferentes forums de nternet, quiero dar el siguiente testimonio.

Que he sido víctima de maltrato psicológico y físico por parte de mi pareja, con la cual convivía y que está afiliada a la CNT. Estos hechos son incuestionables, sea cual sea el resultado del proceso judicial que hay abierto.

Que desde el primer momento he estado y estoy apoyada por compañeras y compañeros del SOV de CNT de Valencia. Y que no considero, ni consideraré nunca, que la organización sindical CNT sea responsable del comportamiento machista de uno de sus afiliados.

[â¦..]

Quiero agradecer sinceramente el apoyo que estoy recibiendo por parte de algunos compañeros y compañeras del sindicato y de los movimientos sociales de la ciudad de Valencia. Por último, quiero pedir, por favor, que dejen de verterse comentarios en Internet referentes a los hechos mencionados, que no llevan más que a la confusión y a los malos entendidos.

María

Nº de afiliada: 56.845
SOV Valenciaâ?

Sevilla, a 27 de febrero de 2006

Secretariado Permanente del Comité Nacional de CNT
Sindicat