Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Hem decidit decidir d'una vegada!
23 feb 2006
Text extret d'Això Toca (www.aixotoca.com), dedicat a la manifestació del dissabte passat:
Quan acabem el viatge farem memòria de les vegades que ens han dit somiadors,
radicals, perillosos. Quan arribem a la meta, amb els anhels assolits, recordarem la manifestació de dissabte com un punt d’inflexió. Som una nació i tenim el dret de decidir. Mira que és simple, la proclama. Mira que és justa, la causa. Un clam, contra ningú, tan sols a favor nostre. I és que no cal perdre més el temps si no ens entenen.
Hem de superar l’insult i la ràbia, l’odi i la fixació, perquè els espanyolistes hi seran sempre. Nosaltres hem de seguir avançant en aquest camí empedrat, complex, llarguíssim... És cert, ja en portem moltes de passes, però el dissabte en vam fer unes quantes més i no ens va doldre fer-les. Tot al contrari. Dissabte vam fer una metàfora a peu: vam sortir de Plaça Espanya i vam arribar a Plaça Catalunya. Aquesta era la finalitat, marxar d’Espanya per arribar a Catalunya., traslladar el dret de decidir, el marc de referència. I és que el nostre futur -com el de tots els pobles adults de la Terra- l'hem
de decidir nosaltres. En el sentit figurat vam aconseguir-ho, vam arribar al destí. En realitat, també ho aconseguirem. Ben aviat, si res ho esguerra, guanyarem, perquè les excuses s’acaben i som molts més els que ho tenim clar: no ens fa por la llibertat (...)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Hem decidit decidir d'una vegada!
23 feb 2006
Clar que sí. Aquesta mani ha de ser el començament del camí cap a la llibertat!
Re: Hem decidit decidir d'una vegada!
23 feb 2006
més que el camí cap a la llibertat; el camí cap a la normalitat!
Sindicat