Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
apolitics=nazis?
21 feb 2006
ja fa anys i mes ultimament que dins del moviment antifeixista, existeix la gent apolitica.El problema es que molt skins que avans eren antifeixistes ara son apolitics, uns son apolitics i prou pero seguixen sen anifeixistes i lluitan per la causa.Hi han uns altres que son apolitics i començen a comprar musica rac8rock against de comunism) i musica nazi.Tambe els te igual creuarse amb boneheads, dient que ells son skin heads i avant.Esta clar que aixo no afovereix el moviment ni skinhead ni antifexista.
aquest escrit el faig per a fer una reflexio, sobre aquest tema i per a analitzar en quina dinamica esta entrant el moviment skinhead

This work is in the public domain

Comentaris

Re: apolitics=nazis?
21 feb 2006
Ah, gràcies per l'aclariment.
Re: apolitics=nazis?
21 feb 2006
juasjuas
Re: apolitics=nazis?
21 feb 2006
home, apolitics:nazis, doncs no ho se.
polictis = nazis es segur.
No sera que en aquesta societat hipocritat som tots uns nazis.
POzi.
Re: apolitics=nazis?
21 feb 2006
Una reflexió molt interessant... els dos.

Però ara, siusplau, intentem fer d'indymedia un espai seriós i deixem de dir parides ja.

En serio que jo no sé que cony ensenyen a l'ESO aquesta dels pebrots.

Pd: I els skinheads aquests ja creixeran també; els apolítics, els reds, els nazis, els sudeheads, els bootboys, els sharp, els rash, els bones i qualsevol altre parida nova que us inventeu abans de solucionar els vostres problemes identitaris d'adolescència. Em sembla perfecte o normal... però no em sembla correcte que utilitzeu indymedia per tal de dur a terme aquests """debats""" ... mireu als fòrums de lycos o algo així millor, potser.

Gràcies i... "stay young forever", o no!
Re: apolitics=nazis?
21 feb 2006
Els Eskin son tots rates i ja ta, com diuen a l'haine
skin bon est l'skin mort
Re: apolitics=nazis?
21 feb 2006
hostia ja ha parlat l home madur d indimedia!! jajajajaj si no tinteressa no ho miris furro! ah i apolitic no vol dir nazi .
Re: apolitics=nazis?
21 feb 2006
rockero, rapper, siniestro, skinhead, bonehead, metalero, skater, mod, rockabillie & psicobillie, hardcoreta, punkrokero, popero, pijo... TRIBUS URBANAS!!! EL PODER OS CONTROLA, BORREGXS!!!
Re: apolitics=nazis?
21 feb 2006
jo no estic gens d'acord amb el que s'esta dient per aqui, hi ha molta gent al moviment skinhead amb la que dona gust treballar, i a mes a mes, son els primers en jugarse la cara per qualsevol, no com molts que diuen molt contra els nazis pero quan els veuen venir es piren per potes
Re: apolitics=nazis?
21 feb 2006
Si , però partir de la premissa que en funció del pentinat es poden presupossar una sèrie d'actituts i de virtuts és de malalts mentals .

I la societat catalana ha estat malalta durant molt de temps , en concret una part de la seua juventut ( que suposo que alhora són conseqüència de la societat ).
Re:apolitics=nazis?
22 feb 2006
com amb tot no es pot generalitzar, però el cas és k el fenòmen apolítik es contradictori.
com et pots considerar apolític en una societat gobernada per l'estat (alhora gobernat pels interessos del capital). si ets una persona apolítica com a mínim has de presentar una alternativa per utòpica k es pugui considerar.
el fet de criticar sense presentar solucions porta directe al fracàs.
d'altra banda també s'ha de dir k pel ke he comprovat últimament, els orígens de bona part del moviment "red-skin" estan en baixes hores ja k es kompon per gent interessada en sentir-se forta dins un grup amb les jerarquies corresponents.
també hi ha pèrdua de la lluita anti-sistema ja que ha entrat en ells el concepte d'estètica i per tant porten una vestimenta concreta per indentificar-se. el problema no està en indentificar-se sinó en el negoci k generen ja ke el tipus de roba no el regalen.
si estan contra la política i suposo contra el sistema ja ke akest funciona mitjançant akesta com es poden permetrer jerarquies.
també cal dir k alguns dels skins són fills de la burgesia catalana, si akesta part de la societat ke ens ha portat al fracàs tants cops.
només per acabar kal dir k la idea de l'apolítica suposo k es correspòn amb l'anarkisme i en kas k fos així no se kin tipus de societat sense estat es voldria crear kuan en diverses ocasions s'ha demostrat un comportament irresponsable fet k trenca les bases sobre les kuals es podria assentar una societat d'akst tipus.
Sindicat