Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Arriba el Carnaval reivindicatiu a Lleida
21 feb 2006
Aquest cap de setmana, 25 i 26, diferents entitats i col·lectius duran a terme actes per celebrar reivindicativament el Carnaval a la ciutat de Lleida.

Dissabte, 25

17’30 hores - Rua de Carnaval

23 hores - Festa de disfresses al CSO La Gàbia

Diumenge, 26

11’30 hores - Mercat Disbarats
Diferents persones i col·lectius han muntat pel dissabte 25 una carrossa per participar a la rua organitzada per l’Ajuntament de Lleida, cada any, per Carnaval. Les carrosses sortiran del parquing del rectorat (universitat de Lleida). Totes les persones que hi vulguin participar han de venir a les 17:30 hores al pàrquing de la universitat disfressades amb roba de mudar de color negre... La resta del material de la disfressa es donarà a la gent allí mateix.

Després, aquella mateixa nit, es farà una festa de disfresses al CSO La Gàbia. El bo d’ajut serà de 2 euros i anirà destinat a les despesses judicials i penals generades arran de les tres detencions de la manifestació de solidaritat amb el CSO La Gàbia del 5 de novembre del 2005. Cal anar-hi ben disfressat.

El diumenge 26, a partir de les 11’30 hores, als porxos de la Plaça Paeria es durà a terme el Mercat dels disbarats de l’Ajuntament. Aquest consistirà en diferents paradetes on podràs comprar alguns dels diversos i variats disbarats que ha fet l’Ajuntament de Lleida.

T’esperem a tots els actes!
Mira també:
http://www.suportponent.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat