Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Només 12 dies per la Marxa en Suport a les preses polítiques!
20 feb 2006
Totes a Picassent!! 4 de Març!!
marxa.jpg
Portem la solidaritat a la presó en suport als presos polítics!
Des dels estats, autoproclamats democràtics, sempre s'han volgut silenciar els moviments socials organitzats que lluiten per la llibertat dels pobles i de la classe obrera. Els Països Catalans no estem exempts d'aquesta repressió executada pels estats francés i espanyol.

El passat mes de desembre traslladaren al Centre Penitenciari de Picassent (l’Horta) dos dels presos polítics catalans des de diferents presons de l'Estat espanyol: Laura Riera i Diego Sánchez, encausats per una suposada col·laboració amb l’organització armada basca; tots dos, eren militants actius als moviments socials del nostre poble. Les seues declaracions auto-inculpatòries foren extretes sota tortura. Foren insultats, colpejats i coaccionats als interrogatoris, fet que lleva tota credibilitat a les seues declaracions. Així i tot, després de 5 anys, aquests dos presos encara han de complir condemna durant uns quants anys més sota el règim -il·legal segons les seues lleis- de la dispersió.

No oblidem tampoc les altres persones preses que, com ells, continuen a les presons franceses i espanyoles patint l'aïllament i la dispersió, com tampoc no oblidem la Llei Antiterrorista que l’Estat espanyol aplica impunement vulnerant els drets més fonamentals de les persones.

Per tot açò, aprofitant el trasllat del Diego i la Laura al nostre país, el proper 4 de març es realitzarà una marxa solidària fins a la presó en suport als i les preses polítiques catalanes i a tots els presos polítics d’arreu, i s’hi realitzarà un acte polític per reclamar la seua llibertat.

Tots i totes a Picassent per mostrar el nostre rebuig contra la llei antiterrorista i la nostra solidaritat amb els represaliats!

Organitzen:

Rescat i Grup de Suport als Presos de l’Horta

Dades

4 de març 2006

12h. Marxa solidària fins a la presó

Eixida des del baixador Espioca (Picassent). Línia 1 Metro.

14h. Acte polític, concert i dinar popular.

Amb Cesk Freixas, Feliu Ventura, Xavi Sarrià i Miquel Gironès. Torre Espioca. Al costat de l'autovia València-Xàtiva.


Més informació: info ARROBA rescat.org

Convoca:
Recat i Grup de Suport als Presos de l'Horta

Donen Suport:
Alternativa Estel, Assemblea Antirepressiva de Ponent, Assemblea de Joves de Manresa (Bages), Assemblea del CSA P4 de Sabadell (Vallès Occidental), Assemblea d'Okupes de Sabadell (Vallès Occidental), Assemblea Okupes de Korneyà (Baix Llobregat), Associació Cultural La Fornal (Alt Penedès), Associació Cultural La Lluna Roja (Horta), Ateneu Octubre (Barcelonès), Ateneu Popular Arrels (El Comtat), Ateneu Popular del Carme (Horta), Ateneu Terra Roja (Vall d'Albaida), Ateneu X (Alt Penedès), Brigada Catalana "Venceremos", CAJEI, Can Vies (Barcelonès), Casal Independentista de Sants (Barcelonès), Casal Independentista de Lleida L'Ocell Negre (Segrià), Ateneu Independentista i Popular de Gràcia La Torna (Barcelonès), Casal Okupat del Prat KOP-Alta Tensió (Baix Llobregat), Casal Popular la Pioixa (Gironès), Col·lectiu de Músics Inadaptats (Alt Penedès), Coordinadora Antirepressiva de Gràcia (Barcelonès), CSO La Gàbia (Segrià), Encén l'Oïda (Horta), Endavant, Justa Revolta (Vallès Occidental), La Barraqueta, Ateneu Independentista de Gràcia (Barcelonès), Llibreria Associativa Sahiri (Horta), Maulets, Plataforma Antifeixista de Sabadell (Vallès Occidental), Revolta-Jove Germania, Suport Ponent.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Només 12 dies per la Marxa en Suport a les preses polítiques!
21 feb 2006
S'està organitzant un autocar des de Barcelona.
Sortida a les 7h del matí del dia 4 i arribada cap a les 9h del vespre. Autocar+dinar: 15 euros
Apunteu-vos el més aviat possible a info ARROBA rescat.org
Re: Només 12 dies per la Marxa en Suport a les preses polítiques!
21 feb 2006
Només fer aquí esment, sense ànim de competència, que el mateix cap de setmana es celebren un parell de concerts solidaris amb els casos de Torà i del 4 del 4:

Divendres 3 de Març, a les 23h >> Al CSO l'Òpera de l'Hospitalet, per 4 euros:

-Kuraia
-Tzunami 08033
-A Rapa das Bestas
-Terrorismo Sonoro

Dissabte 4 de març, a les 23h >> A l'antic Mercat municipal de Tàrrega, per 6 euros:

-Kuraia
-La Kinki Beat
-Pirat's Sound Sistema
-Maria y sus Cogollos

LA solidaritat fa la força!
Sindicat