Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
EUiA a l'Ajuntament de Barcelona inicia una campanya contra la marihuana, criminalitzant els seu ús.
La maria no t'estima

Segur que heu vist aquest cartell pels carrers de Barna. I que és ? Doncs una campanya de l'Ajuntament per criminalitzar el consum de maria. www.lamarianotestima.com
I qui ho fà? Doncs ho paga la Regidoria de Salut, ocupada per Ignasi Fina d'EUiA.

Que us passa a EUiA? Ja heu caigut totalment en el seguidisme i reformisme total d'ICV ? Primer us doneu de baixa de la mani del 18F i ara pagueu una campanya per criminalitzar el consum de maria !!!!

Sou lo pitjor !

This work is in the public domain

Comentaris

Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
Fent el contrari del que diu el seu programa.

Res de nou
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
el millor de tot és que sembla que també estan contra el darrer corredor biològic del litoral, la darrera zona natural de Gavà, igual que els seus socis EcoMerda De Debò, això sí que és greu. és un nou acte d'una traidoria imperdonable

especuladors, reventeu
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
Extret de la web dels Joves d'EuiA, a l'apartat de programa:

9. Treballar des del govern de la Generalitat per la regulació no penal de totes les drogues, per tal de poder controlar la qualitat i l’accés a les mateixes. Adoptar un punt de vista no criminalitzador d’aquest tema i dotar des de les institucions informació completa i objectiva sobre els efectes del consum de drogues. Aquestes mesures contribuirien a l’eradicació de les màfies.

Ah, l'Ignasi Fina (PCC) és el que va marxar del ple quan van provatitzar Parcs i Jardins per no tenir que votar
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
Aixo si que us toca els collos que us toquin les drogues si que es un tema greu.
Auuu nens a veure si creixeu una miqueta
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
ens toca els ous que EUiA se sumi a la hipocresia que mata milions de persones

llegeix una mica, quan es prohibeix una droga només es beneficien els traficants, pugen els preus, baixa la qualitat i es produeix efecte crida

però tú ja ens jutges d'entrada segons l'estereotip que tens

potser ets tu qui ha de creixer...

QUÈ EN DIUS, D'AIXÒ DE GAVÀ?
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
Cal dir que la pàgina web es purament informativa, tot i que el missatge que donen és equivocat.
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
Home, jo no diria que es purament informativa amb la primera frase:
" Hola soc la Maria, seré la teva guia en aquesta web. Soc dolenta...i no t'estimo."

Fina, Miralles, tanta poltrona us està desfent les neurones, D'aqui no res us veurem fent manis a favor del Plan Colòmbia d'EEUU !!
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
Vivim en un mon on els nois i les noies comencen a fumar als 13 anys. I sembla que sigui normal.

Aquesta web només informa. Per criminalitzar estan els qui prohibieixen.

Per perdre les neurones estan aquells que als 14 fumen i foten ratlles a la disco. Cosa la qual hauriem d'estar en contra. Per que no escullen. És el sistema qui els aboca a fumar i drogar-se. No pas una decisio lliure i personal.
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
La sociedad les obliga, a punta de pistola, claro.
La hipocresia de los politicos si que les obliga, es mucho mejor tener una generacion de zombis enganchados a lo que sea, que no gente con capacidad de analisis y de ver lo que los que autoimpuestamente nos mandan hacen con nuestro dinero.
lamariaSItestima
20 feb 2006
donç penso que a aquesta campanya "informativa"? li falta força informació i a més algunes dades son discutibles i ambigües.

el millor de internet es que es pot respondre com fan en questa adreça http://www.lamariasitestima.com/

:)
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
La sociedda obliga a punta de pistola a drogarse a la gente. Pues sí, es la puta verdad. Estamos rodeados de drogas, porque el capitalismo demanda gente drogada, pa que no se entere de nada, ni haga nada por su vida, ni por la de los demas!!!
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
Si un regidor d'EUiA hagués fet una pàgina web parlant de les bondats de la marihuana i algú el critiqués, immediatament sortirien militants de l'organització defensant la decisió del "jefe". Si fa una pàgina en contra, immediatament sortiran els mateixos militants a defensar la decisió del "jefe". I tenen els sants collons de parlar de decisions lliures i personals, d'escollir i de capacitat d'anàlisi personal. Au va.
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
EUiA i ERC són els únics que fan realment oposició a Gavà. No els confonguis amb ICV, que han canviat de pell al moment de tenir una poltrona a l'ajuntament.

salut
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
La veritat, com a campanya informativa i de prevenció del consum irresponsable, em semblaría bé. Fins ara quan veia els cartells, a part de partir-me la caixa a costa seva, poca cosa més... No obstant, acabo de visitar la web i m'he quedat a quadres llegint algunes de les respostes que dona als pares a l'apartat http://www.lamarianotestima.com/ca/p09r.htm#p17 .

Només dir que si els meus pares, que saben i toleren que jo sigui consumidor habitual de marihuana, llegissin algunes de les respostes que es donen a la web, em quedaría orfe de cop per culpa de l'atac de cor que els agafaría.

Salut! (i força al canut...)
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
l'ús de les drogues és infinitament anterior al capitalisme, es dóna en totes les èpoques i en tot tipus de societat des de la nit dels temps. qualsevol materialista històric ho sap. el que introdueix el capitalisme com a novetat és la prohibició, que apuja preus i abaixa qualitat, provocant sobredosis, intoxicacions i... elitisme:

ELS RICS ES DROGUEN SENSE MORIR PERQUÈ ES DROGUEN AMB DROGA BONA
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
Un exemple de descontextualització que apareix a la web:

26. I si descobrim utensilis de consum i senyals físics?

Entre les seves pertinences apareixen instruments i restes dels consums que realitza: culleretes, pipes especials, xeringues, paper d’alumini, ampolles buides, restes de substàncies... i signes físics en el seu organisme: senyals de punxades, alteracions al tabic nasal...


El dia que m'apareixin alteracions al tabic nassal per fumar porros serà millor que m'ho faci mirar...
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
el que jo he sentit de fonts gavanenques (quant a l'edificació del corredor litoral) és que van votar a favor PSC, CiU, ERC, ICV i EUiA. he sentit que el PP s'hi va abstenir.

aquest és el tetrapartit que defensa catalunya
Euia i Erc
20 feb 2006
Si tots sabem que tenen rao..
JO ja portu uns 12 anys fumant porrus...i no vegis com tinc el braç de punxades........
M´haig de xutar al cul!!!!!!
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
Nomes comentar que Ignasi Fina no es militant del PCC, tot i que aquest partit el va recolzar en les eleccions internes. Ignasi Fina milita a EUiA com a independent, no está dins de cap partit, ni PCC, ni PSUCViu ni POR...
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
ja ens quedem més tranquils
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
Qui diu que EUiA ha votat a favor del plà de ponent a Gavà està mentint, perquè EUiA està duent una molt forta campanya contra aquest plà.
Re: EUiA contra la maria !!
20 feb 2006
no sé fins a quin punt aquesta campanya és o no és responsabilitat de l'Ignasi Fina.
En qualsevol cas, no em sembla una mesura prohibicionista sinó informadora. En plena croada antitabac, sembla que la resta de drogues siguin inocues i no ho són. I després que cadascú fassi el que cregui, però crec que hi ha consums que són preocupants

Respecte als continguts de la mateixa, comparteixo que alguns estan fora de lloc, tot i que, si jo fos un pare, també desconfiaria al veure una xeringa als trastos del meu fill o filla.
Re: EUiA contra la maria !!
21 feb 2006
Es graciós com els socis, ICV, van fer una campanya per a les eleccions que deia: "Portarem la Maria al congrés". Buscant un vot jove.
Quina serà la propera campanya, "Portarem la Maria a la presó?"
Re: EUiA contra la maria !!
21 feb 2006
crec que és plenament compatible apostar per la despenalització alhora que es fomenta l'informació dels ciutadans. De fet crec que és la única alternativa, i em temo que no és possible legislar la despenalització a nivell municipal.
Re: EUiA contra la maria !!
21 feb 2006
És plenament compatible, però d'aquí a oferir informació tendenciosa i sensacionalista, a més de fomentar l'excusa principal dels prohibicionistes (la famosa espiral de la droga) enlloc de desmitificar i separar el gra de la palla...

Per informació veraç Energy Control, això és de pena, per més voltes que se li donin i per més que s'intenti justificar la política del partit.

Aprofito l'avinentesa per felicitar Albert Hofmann en el seu 100 aniversari.
Sindicato Sindicat