Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : especulació i okupació
[desallotjament d'en pep] va en serio!!
20 feb 2006
MÃ?XIMA SOLIDARITAT:
DIMARTS 21 FEB A LES 11H,
DESALLOTJAMENT D'EN PEP DE CAN OLIVERES-ESPLUGUES
HO HEM D'ATURAR!!
a la porta can oliveres 20set petit.jpg
[OFERTA A EN PEP]

Un esbirro del senyor Sanahuja s'ha posat en contacte amb l'advocat d'en Pep aquest dijous: li oferia 500 euros/mes durant 10 anys per marxar de casa sense problemes.

En Pep sempre ha demanat una casa a canvi de marxar de Can Oliveres i això va demanar. Òbviament, Sacresa, que pretén guanyar 100.000 MILIONS DE PTES amb el pla Caufec no podia accedir a la demanda d'en Pep.

Els Sanahuja tenen el 25% de la immobiliària més gran de l'estat espanyol METROVACESA amb uns ingressos el 2005 de 1.215 MILIONS D'EUROS. Ja només de dividends de borsa, el president de ACS (constructora amb participació al pla Caufec) Florentino Pérez, va guanyar el 2005 19,76 milions d'euros. Román Sanahuja (Sacresa) va ingresar 13,34 milions euros el 2005.

així, li ofereixen 10 milions de ptes!! ell demana que li prestin una casa per poder marxar de can oliveres, però en sanahuja no accepta.

[LA POLI VIENE EN SERIO] [MÃ?XIMA SOLIDARITAT!]

A causa de la pressió mediàtica i popular, la jutgessa no accepta un desallotjament sense dia com ha demanat Sanahuja. Així, és segur q el dimarts 21 febrer a les 11h vindran un mínim de 3 porqueres a intentar deixar la finca buida.

Els hi deixarem fer??

[SI DESALLOTGEN] ens trobem a les 19h a la porta de l'ajuntament d'esplugues

[VISITA] www.noalplacaufec.net
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat