Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: altres temes
SOS El Brot
19 feb 2006
Oferim compartir local a bon preu
El Brot som una associacio cultural que aglutina diferents projectes autogestionats i assemblearis: un bar menjador vegetarià, una distribuidora de llibres, musica i roba, una biblioteca de moviments socials i una sala oberta on es fan xerrades i passis de video, i un punt d’internet. Tenim un local obert des de fa dos anys al centre del barri de Sant Andreu, a Barcelona.
    Ara, per diferents motius, el local se’ns ha quedat gran i no podem asumir-ne el lloguer i les despeses basiques. Pero es un local be de preu per lo gran que es, aixi que seria una llastima perdre’l.
    Per aixo, oferim compartir local a bon preu a cooperatives, associacions, col·lectius o qualsevol altre entitat dels moviments socials transformadors que necessiti un lloc per a desenvolupar les seves activitats. El local fa dos cents metres quadrats i es podria compartimentar. Nosaltres nomes necessitem la meitat de l’espai i podriem asumir, si calgues, mes de la meitat de les despeses.
    Aquesta es una crida per a no perdre un espai per als moviments socials. Nosaltres sols no podem seguir i hauriem de tancar. Pero som conscients que no trobarem espais amb un preu mes assequible degut a la brutal especulacio inmobiliaria que fa pujar el preu del metre quadrat.
Salut!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: SOS El Brot
19 feb 2006
Ànims!!, el brot ha de continuar!
ja farem còrrer la veu!!!
Re: SOS El Brot
20 feb 2006
Moltes gracies
Sindicato Sindicat