Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Concert Contra L’Especulació a Nou Barris [ Che Sudaka ]
18 feb 2006
Concert per l'autogestió de l'Assemblea pel Dret a l'Habitatge Digne a Nou Barris. A partir de les 23h al Kasal Roketas ( Via Favencia 217, Metro L4 Via Julia ) Che Sudaka + Djs Patchangueo.
cartell_concert_chesudaka.jpg
Fa temps que diferents persones individuals i lligades a col·lectius de Nou Barris hem xerrat sobre la problemàtica de l’accés a l'habitatge i els preus abusius dels pisos ( tant de lloguer com de compra ) i la repressió i censura que sofreix qualsevol crítica o alternativa a aquesta situació ( murals, okupacions, articles,… ).

Considerem que des de l´autoorganització social podem transformar aquesta situació. Creant mecanismes de defensa i recolzament mutu i obligant a donar respostes i actuacions immediates als poder públics per tal de modificar aquest situació. El nostres objectius van en relació a la Carta de Mesures contra la Violència Immobiliària i la Especulació treballada per un munt de col·lectius i plataformes de Barcelona i rodalies en el Taller contra la Violència immobiliària.

Sempre hem tingut en ment organitzar una campanya per aprofundir en el tema alhora que poder denunciar públicament aquesta situació amb objectius concrets que puguin transformar la realitat. En això estem i us convidem a prendre part.

L’ assemblea es reuneix cada divendres al C.C. Can Basté a les 19h. T’ esperem!!
Mira també:
http://prouespeculacio.blogspot.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat