Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Pepe Rubianes rep el Premi Internacional d'Humor Gat Perich
18 feb 2006
Per primera vegada d'ençà de la creació, el Premi Internacional d'Humor Gat Perich ha anat a parar a mans d'un humorista no gràfic. L'actor Pepe Rubianes ha estat el guanyador de l'onzè premi, que es lliura avui a Premià de Dalt (i no pas a Llançà, com solia ser habitual). El jurat, format per representants del diari Avui, El Periódico, La Vanguardia, El País, El Punt, El Mundo, ABC i Diari de Girona, va decidir d'atorgar-li el guardó.

I pràcticament per unanimitat: dels nou vots, vuit van ser a favor de Rubianes. De fet, ho van fer abans de la polèmica arran d'unes declaracions al programa 'El Club' de TV3, en què criticava la unitat de l'estat espanyol.http://www.youtube.com/w/Pepe-Rubianes-unplugged?v=sWEVTRahbBI&eurl=
Unes declaracions que van fer que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) demanés a TV3 que presentés excuses perquè podien haver ofès un segment de l'audiència.
El lliurament del Premi Perich també servirà per tallar la cinta de l'exposició 'Fer, qui és Fer?', que es podrà veure a la casa de cultura Can Figueres. Fer va ser el guanyador del premi de l'any passat. I també per fer una donació d'un miler de llibres de la col·lecció de Jaume Perich a la biblioteca municipal.
Mira també:
http://www.teatral.net/clubcapitol/rubianes.html

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat