Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Carles Martí pretén precintar l'Oficina d'Okupació de Reina Amàlia 11
17 feb 2006
Demà hi ha previst un acte informatiu i un cabaret teatral al voltant dels fets de Sant Pere més Baix, i es farà a la casa de Ruïna Amàlia, al carrer Reina Amàlia de Barcelona.
S'ha organitzat des dels familiars i amics dels nois detinguts, que en un comunicat ja denuncien que no tenen res a veure amb aquells fets i que han estat torturats i empresonats per desviar l'atenció de qui eren els organitzadors de les "raves" de la Narko-Penya.
Però, aquest migdia el PP de Barcelona ha fet una roda de premsa per explicar que demà es faria a Ruïna Amàlia una festa per celebrar que hi ha un guàrdia urbano en coma després dels fets de Sant Pere més Baix. Tot seguit l'ajuntament ha decidit a través del regidor del districte Carles Martí que mossos d'esquadra i guàrdia urbana evitessin la celebració de l'acte i precintessin l'edifici.
Es dona la circumstància que a Ruina Amàlia a banda de tenir un espai per fer aquest tipus de xerrades i actes, també és un edifici de vivendes i hi té la seva seu l'Oficina d'Okupació.
Demà dissabte 18 de febrer pretenen precintar l'edifici. Això només sembla que sigui l'inici, ja que tal com informa avui La Vanguardia, l'ajuntament pretén precintar totes les cases okupades de Barcelona. Han declarat una guerra? Que pretenen?

This work is in the public domain

Comentaris

Precintar les cases okupades
18 feb 2006
Molt de compte, és possible que pretenguin dur aquest tema a l'estil de l'Audiencia Nacional, associant okupació amb terrorisme o quelcom per l'estil.

Si inicien el precintat sistemàtic de les cases okupades, vol dir que pretenen oferir "reinserció o presó" segons la seva òptica feixista, i que portaven temps esperant aconseguir una situació com la de Sant Pere Més Baix per tal de justificar els teus vells plans, malgrat que el mateix ajuntament/policia ha hagut de promoure la Narko Penya.

LA POR

El seu mètode de control i exercici del poder culmina amb un estat de por, o un estat policial (que és el mateix). Intentaran aconseguir una vegada més que la criminalització dels "elements okupes" faci tenir por a la gent de tenir-hi contacte o recolzament.
Re: Carles Martí pretén precintar l'Oficina d'Okupació de Reina Amàlia 11
18 feb 2006
a la rave de demà a reina amalia hi haurà el mateix "material" que ens subministraven els de la narko? Es que sinó no em poso fins al cul no puc entar en el rotllo.
Re: Carles Martí pretén precintar l'Oficina d'Okupació de Reina Amàlia 11
18 feb 2006
A Ruina Amalia no hi ha cap rave, tarat. Si ets un dels idiotes que només anaven a la "narko-peña" per drogar-se, més val que no vagis a Ruina Amalia, no t'agradarà. I si ets un puto policia que només té ganes de tocar els collons, doncs te'n vas als foros de la policia a deixar patent la teva idiotesa.
Re: Carles Martí pretén precintar l'Oficina d'Okupació de Reina Amàlia 11
18 feb 2006
hiha alguna concentracio convocada per si ve la poli? on es, on hi havia els blokes metge?
si eso dieu a kin hora esfa..
Re: Carles Martí pretén precintar l'Oficina d'Okupació de Reina Amàlia 11
18 feb 2006
>hiha alguna concentracio convocada per si ve la poli? on es, on hi havia els blokes metge?
si eso dieu a kin hora esfa..

si, si, dieu-ho tot que prenem nota, tio que se´t veu el plumero, madeeeeeeeeeeeeeeeeeeero!!!
Re: Carles Martí pretén precintar l'Oficina d'Okupació de Reina Amàlia 11
19 feb 2006
si, si vosotros haced fiestecitas que por muy gilipollas, hijos de puta, cabrones,"torturadores", "feixistes", mamones, desgraciaos, capitalistas y globalizadores, enemogos de "lo verde" de la conciencia humana, del progreso social, anti lucha social obrera revolucionaria, anti anarquistas.....y un sin fin de tomos más con este tipo de palabras que las aglutine.......acabaremos con vuestras ocupaciones.

Es cierto que la frase "un desalojo otra ocupacion", "quien siembra ..." son muy bonitas pero en fin que la vida es asi......pues eso disfrutad hasta que podáis porque teneis los dias contados...

una propuesta: empezad a hacer cursos ocupacionales y preparad curriculums vitae porque cuando es quedéis sin casas que ocupar tendreis que poner a trabajar (jejeje que penita ehhh?? que duro ehh? ummm ahora que pienso...vosotros sabéis lo que es trabajar?) en fin chicos y chicas ...ay no que los anarquista pones la "x" que queda más fashion------pues eso salud
Re: Carles Martí pretén precintar l'Oficina d'Okupació de Reina Amàlia 11
19 feb 2006
1. No acabareu amb les okupacions mentres no acabeu amb l'especulació, cosa impossible. Espera assegudet acabar amb el moviment que em sembla que et portaràs una decepció.
2. "Un desalojo otra okupación" més que una frase bonica és una realitat com hauries de saber i que es demostra a cada desallotjament respost amb noves okupacions, "quien siembra vientos..." també o sinó pregunta-li al teu estimat company en coma amb un barret de pedres al cap
3. La majoria d'okupes que conec treballen, anar-te'n de casa jove no ha estat mai facil i viure de l'aire és una realitat minoritària que a alguns us interessa explotar.
4. Tu si que hauries de buscar-te una feina perque un madero no és un treballador, és ser un desgraciat disposat a obeir ordres i apallissar a qui sigui simplement perque algú t'ho ordena, aquesta falta d'iniciativa, aquesta submissió, aquesta falta de reflexió i aquesta repugnant tendència a la prepotència fan que qui tingui realment problemes sigueu vosaltres. Això si en aquest sistema cada cop hi ha més feina de seguretat i subnormals com tu disposats a reprimir i creures alguna cosa per tenir una pistola. Vergonya us hauria de fer el que feu, però en tot cas si la tinguessiu.
5. A indymedia els maderos com tu us heu d'amagar quan pregunteu, ara no vagis treient pit de madero si i que quan abans no us has fet, covard.
6. Et desitgem el pitjor com tu a nosaltres, mai ens posarem d'acord i tingues l'esperança de no estar en el lloc equivocat, els accidents laborals en la teva professió solen ser molt celebrats i no sou els únics que sabeu fer mal, qualsevol sap fer-ho i a les proves em remeto.
Re: Carles Martí pretén precintar l'Oficina d'Okupació de Reina Amàlia 11
24 feb 2006
Muerte a la españa fascista y a los perros ke los akompañan. Guerra zivil ya! o nos aplastan o los aplastamos. Cerraran todas las okupas. El fascismo existe y esta disfrazado de porkrazia! Kada vez hay mas leyes kontra la gente de la kalle. Nos estan anulando nuestras ideas y estan anulando nuestras konzienzias. Lo fuerte es ke no vamos a poder hazer nada ya ke lo tienen todo muy bien estudiado. Kon el kuento de la demokrazia, estan megtiendonos kadfa vez mas un fascismo enkubierto. O pasamos por el aro o somos delincuentes. No veis ke la generalitat esta konstruyendo un monton de karzeles para tener a mas gente aun encerrada. Si la democracia fuera komo nos la vendieron intentarian tener nuevas ideas y solucionar las cosas de otra manera mirando al pueblo. Peo aqui hay que trabajar,comprar y kallar. Y si te va mal te jodes, si intentas cambiar algo tambien eres subversivo y ahi estan las gossos de kuadra o de tura ke son primos hermanos de la guarra zivil, y de la porqueria nazional. RESISTENZIA Y LIBERTAD PARA TODOS LOS OPRIMIDOS DE ESTE PUTO MUNDO Y SOBRETODO DE ESTA PUTA SUZIEDAD KE NOS HAN MONTADO. salu2 a todos los que aun no son maquinas de producir comer y callar. Vencereis pero no convencereis!!!!!!!!
Sindicato Sindicat