Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: corrupció i poder : ecologia
Este hombre quiere echar de su casa a este otro
17 feb 2006
aquest home q veieu a continuació és en roman sanahuja, el patriarca de la familia propietària de la immobiliària SACRESA i q té el 25% de la superimmobiliaria METROVACESA
roman sanahuja.jpg


Roman Sanahuja Pons: Av Pearson, 66-70 tlf. 93 204 34 95

aquest home porta fent destrosses a barcelona des de fa molts anys, ell és el màxim responsable de la mort el 1990 d'una dona a causa de l'enfonsament dels seus pisos aluminòsics

turo peira 1990 w.jpg


imatge de les protestes al turó de la peira

aquest home ja ha intentat desallotjar 3 vegades amb la policia a en pep de can oliveres, un masover de 65 anys q ha nascut a la masia on la seva familia viu des de fa 150 anys. com no té cap contracte q avali la seva legalitat, el jutjat d'esplugues i l'audiència provincial acaten les exigències d'aquests mafiosos.

pep de costat petit.jpg


l'ajuntament d'esplugues amb el titella de l.palacin com a cap visible avala aquesta actuació doncs la masia anirà inclosa dins les contrapartides del pla caufec: serà un equipament municipal de gestió privada si el projecte tira endavant.

palacinn.gif


l.p.: tlf 371 96 07

la regidora d'urbanisme maribel, benestar imma cano, la portaveu p.d. (http://pilardiazr.blogspot.com/) i la diputada al congrés chacón ja els hi està bé, doncs el gerent enric giner (qui controla, dirigeix, ordena, mana, supervisa...) ho autoritza pels 'beneficis pel poble'.

dimarts 21 febrer 11h, solidaritat amb en pep, concentració a can oliveres [al costat del camp de futbol pubilla cases, metro can vidalet-esplugues). si desallotgen, tothom a l'ajuntament d'esplugues a les 19h!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Este hombre quiere echar de su casa a este otro
17 feb 2006
endavant amb akesta penya de l'esplugues!!! Assenyalem-los, ke tinguin mala consciència!!!, demostrem-los quina llibertat és la que estan aconsegunit a costa dels seus diners podrits!!! L'urbanisme i la ciutat no poden passar per sobre de les persones que hi habiten, no oblidem que la ciutat esta feta per servir/donar un sostre als homes i no al revés!!!
Re: Este hombre quiere echar de su casa a este otro
17 feb 2006
molt bo l'scractch
Re: Este hombre quiere echar de su casa a este otro
17 feb 2006
L'urbanisme i la ciutat no poden passar per sobre de les persones que hi habiten, no oblidem que la ciutat esta feta per servir/donar un

PRERO A QUE CIUDA TE REFIERES?

A la capitalista no será!!

WWW.KAOSENLARED.NET
Sindicat Terrassa