Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Bon article d'en Pere Aragonès
15 feb 2006
EL 18 DE FEBRER, TOTS AL CARRER
Pere Aragonès, portaveu de les JERC
Barcelona · 14/02/2006
La plataforma pel Dret de Decidir ha convocat la ciutadania de Catalunya a manifestar-se el proper 18 de febrer. De moment, més de 350 entitats hi ha donat el seu suport, i el manifest de la campanya és una foto exacta de les reivindicacions d’una bona part (crec majoritària) de la societat civil: el dret de decidir, la sobirania com a poble, la democràcia real, és el que els mou a sortir al carrer. En un moment com l’actual, on el pacte Zapatero-Mas vol enterrar les reivindicacions nacionals per als propers vint-i-cinc anys, és necessari sortir al carrer per deixar molt clar que, per damunt de tacticismes, aquest país no accepta que es retalli la seva sobirania. La diversitat dels convocants és una de les riqueses, precisament, d’aquesta manifestació: uns hi aniran per defensar l’Estatut aprovat al 30 de setembre al Parlament, altres per reclamar l’exercici immediat del dret a l’autodeterminació, molts per protestar contra els atacs a Catalunya per part del PP i les seus cors mediàtics, altres perquè entenem que assumir el dret de decidir és la clau de volta per aconseguir la independència política.

El procés de reforma de l’Estatut del Principat ha evidenciat que cal una societat civil forta que s’imposi sobre les estratègies partidistes, sobretot tenint en compte el preu tant baix que estan disposats a vendre la sobirania del poble català. Ara és el moment de dir que no hem suportat tants atacs polítics, tants insults radiofònics, el boicot econòmic, la pressió dels militars o el trencament de la divisió de poders per part de la cúpula judicial per merèixer que s’esborri d’aquesta manera el gest de sobirania del passat 30 de setembre. Per dignitat, sortim al carrer. Per dignitat, volem decidir.
Mira també:
http://www.tenimeldretdedecidir.org
http://www.jerc.net

This work is in the public domain

Comentaris

Foteu el camp !!
15 feb 2006
Pq. no deixeu ja l'estratègia aquesta del confosionisme i el intentar passar per part dels moviments socials. Indymedia és una web de caire anticapitalista, què hi feu aqui ?

Cap Estatut ens farà lliures !!!!!!
Re: Bon article d'en Pere Aragonès
15 feb 2006
Portar bambes salomon és molt anticapitalista no?
Re: Bon article d'en Pere Aragonès
15 feb 2006
Estic fins als ous de capelletes indepes extraparlamentàries dirigides per 4 gats il·luminats que es creuen que la Nació són ells i que la Revolució ens caurà d'aqui 4 dies, com una poma madura...
Per això em fa especial il·lusió aquesta macromani del dia 18 on desenes de milers de catalans ens manifestarem contra la traïció a la voluntat popular expressada en l'anterior Estatut, amb el suport del 90% del Parlament, ara retallat pels partidismes de la progressia espanyola i la burgesia catalana, amb el qual, enlloc de ser l'Estatut de Catalunya, passa a ser l'Estatut Zapatero-Mas, que és com els catalans dignes n'hi hauríem de dir.
Ah, i després del dia 18, cada dia des del seu lloc a seguir-nos-ho currant per la independència, que això només és una estació, no la fi del viatge!!!
Re: Bon article d'en Pere Aragonès
15 feb 2006
(J)ERKIS, FOTEU EL CAMP D´INDIMEDIA!!

Feu pudor; pudor d´hipocresia, pudor de traició, pudor de socialdemocràcia, pudor de mentida, pudor de corrupció...

NO ENMERDEU MÉS INDYMEDIA. ANEU A CAGAR, ARA I EL DIA 18. PERO NO CAGUEU LA VOSTRA MERDA A INDYMEDIA. Teniu mitjans propis per fer-ho. Usu-los i deixeu-nos en pau.

VISCA LA TERRA I MORI EL MAL GOVERN (i les seves joventuts)!
Re: Bon article d'en Pere Aragonès
15 feb 2006
vaja, ja tenia que apareixer algú per embrutar la reflexió!
Re: Bon article d'en Pere Aragonès
15 feb 2006
Reitero: (J)ERKIS, ANEU A CAGAR A LA VIA!
Re: Bon article d'en Pere Aragonès
16 feb 2006
Alguns apunts:
1. Aixo és un article? si en prou feines te 16 linies. Quin incapaç el Pedro Aragones.
2. Tal com diu el Pedro, alguns hi aniran per defensar el dret a l'autodeterminació, altres per defensar l'estatut, i altres per contestar els atacs del PP a Catalunya, pero al final ERC emprara el seu control dels mitjans de comunicació per que la mani sigui vista per la majoria com una defensa de l'estatut sense retallades, que és el que els hi interesa.
3. Ara resulta que ERC esta en contra de les estrategies partidistes... si home! el que passa es que CIU us ha passat la ma per la cara pq son uns gats vells en el que fa al joc de la pseudo democracia representativa al quan vosaltres també jugeu (força malament pel que es veu).
Sindicato Sindicat