Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: xarxa i llibertat
Què fa el Piqué al PP?
15 feb 2006
Escrit extret de l'AixòToca (www.aixotoca.com) d'aquesta setmana:
Durant molt de temps ens vam referir a Josep Piqué, com una mena de carta que s’havia tret de la màniga Jose Maria Aznar. Era el que es va anomenar en l’època L’efecte Piqué, consistent en un posicionament per anar a trobar el centre de l’espectre polític i destinat a aconseguir un home fort del món econòmic català. Josep Piqué era un home de la empresa Ercros de Barcelona, així com tenia i té molts bons contactes a aquest nucli dur del món empresarial català, que és la Cambra de Comerç. El significat de Piqué dins del magma del PP era doncs com una mena de governador civil, o home fort a Catalunya, qui va aconseguir fins i tot portar la seva amiga Anna Birulés a un
ministeri a Madrid que ni existia, i que ha passat a millor vida, com era el de Ciència i Tecnologia. Però amb el temps, el seu pas de cartera en cartera i l’enduriment del PP a partir del 2000, Piqué va anar perdent pistonada, en favor de polítics més agressius com Zaplana,
Acebes o Esperanza Aguirre. Avui dia Piqué ja ha perdut el seu encanteri, el seu efecte, i
s’ha transformat en una mena de desafecte, per la seva indisciplina dins de la doctrina oficial del PP de Madrid respecte a l’estatut de Catalunya (...)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Què fa el Piqué al PP?
15 feb 2006
Acaso te importa? Esta noche no he dormido pensando en el porvenir de J Piqué!!
Lo que me faltaba por ver.... discutir esto en indymedia.
Re: Què fa el Piqué al PP?
15 feb 2006
Què hi fots tu a l'indy?
Re: Què fa el Piqué al PP?
15 feb 2006
L'actitud de bona part de l'esquerra respecte al senyor Pique es similar a la del pare que renya al seu fill perque te "males companyies" pero en el fons el malcria. Aixi com aquesta actitud es negativa, pedagogicament parlant, tambe es negativa l'actitud perdona vides respecte a Pique.

Molt pocs recorden ja l'astronomic frau financer que es va priduir a Ercros quan Pique n'era un alt carrec, frau que estava en mans de la justicia fins que, l'any 2000, el Fiscal General de l'Estat, Jesus Cardenal (nomemnat pel PP), va rellevar el responsable de la investigacio, Bartolomé Vargas, que estava disposat a anar al Constitucional per imputar al llavors ministre Pique.

Molt pocs recorden tambe l'encarnissada defensa de Pique de l'agressio a l'Irak, assegurant que les armes de Saddam eren una autentica "amenaça" per a Europa.

Per acabar, dire que Pique que ja n'hi ha prou de consideracions benevoles respecte a Pique. Es tracta d'un ultra-conservador sense el qual no es poden entendre molts dels aspectes mes dels governs del PP. Si us plau, no li seguim mes el joc i recordem la trajectoria d'aquest canalla.
Re: Què fa el Piqué al PP?
15 feb 2006
Piqué que dimiteixi ja, que no pinta res allà...
Re: Què fa el Piqué al PP?
15 feb 2006
Jo crec que això és una estratègia més del PP per aconseguir vots a Catalunya...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more