Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Rajoy a Barcelona per la recollida de firmes
14 feb 2006
Barcelona, 13 feb. (EFE).- El president del PP, Mariano Rajoy, escenificarà a Barcelona el seu suport a la campanya de recollida de firmes del PP per promoure un referèndum sobre l'Estatut a Espanya, segons fonts del PPC.

Aquestes fonts han assegurat que Rajoy, que arriba avui a Barcelona per atendre una entrevista amb TV3, participarà demà en la Junta Directiva del PP català -que se celebra en un hotel- i que després pronunciarà una conferència al Círculo Ecuestre.
En aquest sentit, el president de les joventuts del PP a Catalunya, Carlos Parry, ha assegurat a EFE que membres d'aquesta organització col·locaran una taula petitòria a l'entrada del Círculo Ecuestre entre les onze del matí i les cinc de la tarda, un acte que, segons les fonts esmentades, serà aprofitat per Rajoy per deixar constància del seu suport a la recollida de firmes també a Catalunya.
Rajoy, acompanyat del president del PPC, Josep Piqué, té previst acostar-se a saludar els membres de Noves Generacions del PPC presents a la taula i les persones que signin en aquesta taula, però han afegit que, més enllà d'aquest gest, no està previst per ara que Rajoy i Piqué s'aturin a recollir firmes, encara que tampoc es descarta

http://www.efe.es/Catalunya/detallenoticiafoto.asp?opcion=20&cod=690659&

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Rajoy a Barcelona per la recollida de firmes
14 feb 2006
No vegeu que les vostres preocupacions son les que els politics volen, mentra augmenta la precarietat, mentra estan matan a gent, mentra estan destroçant el planeta volastres perdeu el temps amb aquestes estupideses politiques amb el que l'unic que fan es el mateix pero donant-li un altre nom.


contra l'estat, accio directa!!
Re: Rajoy a Barcelona per la recollida de firmes
15 feb 2006
estic d'acord amb que tot això de l'estatut es politiqueria, és a dir politica de saló per als profersionals. però és un error no adonar-se que tot allò que es decideix en els parlaments no afecten a la gent. El que s'ha vist durant aquests dos anys i pico ha estat la confrontació entre diversos grups de poder, entre ells amb més força que ningú, els grans oligopolis financers i empresarials (telefonica, endesa) i els alts càrrecs de l'administració 8militars, jutges,...) que es concentren a Madrid. Davant d'ells els grups empresarials com gas natural i la caixa establerts a barna. El paper que ha jugat erc ha estat curios: entre el gran satan i el gran bufon de la politica de saló espanyola. crec que la gent que ens sentim propera als moviments autonoms i llibertaris no podem no opinar sobre això.
Sindicat Terrassa