Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
El PSUC pren una decisió per la cúpula
11 feb 2006
El PSUC (el Viu, és a dir, l'únic que hi ha) ha publicat una declaració oposant-se al projecte de llei de la Conselleria d'Interior sobre el treball sexual. Fa constar, d'entrada, que són (és a dir: som) abolicionistes. I demana la retirada del projecte de llei.

Aquesta posició no és l'única que es dóna dins l'esquerra sobre aquest tema. Hi ha també una posició en favor de la regulació, per tal de millorar les condicions de treball i de vida de les treballadores (sobretot la inclusió en la Seguretat Social).

Optar per l'abolició immediata (perquè l'abolició a llarg termini, conforme vagin evolucionant els costums socials, això suposo que hi estaríem d'acord molts) és una actitud molt legítima, però el que no és gens legítim és imposar-ho en un partit sense que hi hagi hagut debat entre les dues posicions i un acord democràtic.

Un dia hi hagué una sessió de debat incomplet, perquè només es va exposar una sola opció (dues ponent i totes dues defensant la mateixa), i, tot i així, no hi va haver consens. Com a mínim, 3 veus contràries.

I després, es veu que les companyes de la Secretaria de la Dona s'han cregut autoritzades a considerar la qüestió com ja «acordada» (per elles). I pel que sembla, el Comitè Executiu ha adoptat el «seu» acord acríticament, sense preocupar-se de com s'havia pres.

Doncs bé: aquest acord, i aquesta posició pública, no són vàlids, perquè no s'han pres democràticament. Per tant no han de ser considerats ni obeïts. Els denuncio com a cupulars.

Antoni Ferret

This work is in the public domain

Comentaris

dones sí, hipocrasia no, gràcies!
12 feb 2006
Em sembla molt bé que vulguis informar d'aquests aspectes però no aprofitis l'ocasió per fer demagògia amb les sigles d'un partit obrer.
El PSUC va ser el resultat de l'esforç i la implicació de molt i molts comunistes i socialistes lluitadors, i en la eva etapa final el PSUC va decidir formar part d'un nou projecte anomenat Iniciativa per Catalunya junt amb d'altres forces (i sinó mira la darrera acta).
T'agradi o no el PSUC és encara viu, com a fundació de pensament, i com a partit ICV és ,l'hereu.
Ja n'hi ha prou de manipular l'història per escombrar cap a casa, prou de sectarisme!
Re: El PSUC pren una decisió per la cúpula
12 feb 2006
I tant que el PSUC es encara viu. Pero no és mitjançant ICV.

La seva direcció web: www.psuc.org
Re: El PSUC pren una decisió per la cúpula
12 feb 2006
el psuc és mort i l'han matat l'autoritarisme i el reformisme dels seus dirigents. Quants regidors té esquerra unida i alternativa? Que en pensa d'aquell partit l'aclaparadora majoria de gent que curra als moviments socials? Als seus estatuts fixa l'obligatorietat de ficar banderes espanyoles a totes les pegates i cartells? (republicanes però espanyoles unitaristes que no es pas una bandera que denoti diversitat pas, és una bandera espanyola canviant un color per fer un estat espanyolitzador com el que hi ha)
Re: El PSUC pren una decisió per la cúpula
12 feb 2006
"Als seus estatuts fixa l'obligatorietat de ficar banderes espanyoles a totes les pegates i cartells?"

Quines memeses
Re: El PSUC pren una decisió per la cúpula
12 feb 2006
Que el PSUC es viu????? juas,juas,juas,ja,ja,ja,ja,je,je,ji
Si, i Iniciativa és su profeta!!!

Però que intenteu resucitar si els vostres companys pijoprogres us han enterrat i no heu obert la boca
Re: El PSUC pren una decisió per la cúpula
12 feb 2006
Colla de fills de puta...

Visca el Psuc Viu!!!!
Re: El PSUC pren una decisió per la cúpula
13 feb 2006
Decisió poc democràtica?

Feu riure.. millor dit, fa riure que d'un partit politic s'esperin decisions democràtiques si tots els partits estan basats en el centralisme democràtic.

El PSUC es un partit ESTALINISTA, més o menys com quan la guerra civil.
Sindicat Terrassa