Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Primer CD de MusaranyA
11 feb 2006
Metal català desde Vilafranca del Penedès. MusaranyA publica el seu primer CD.
MusaranyA és un grup de metal català de Vilafranca del Penedès ( barcelona ) que està apunt de treure el seu primer disc titulat " Fins quan...?". Aquest, que actualment es troba en fase de maquetació, ha estat grabat als estudis de l'Ateneu Popular X de Vilafranca del Penedès sota la supervisió d'en Trashoo, exguitarrista de grups com Inadaptats i KOP, y el pronòstic és que surti a la llum a finals del mes de març.
Crítica social, existencial i intel·lectual marca les seves lletres, les quals es fonen amb una música contundent i directa.
Conseqüents amb això i conscients de no voler ser víctimes, com moltes altres bandes novells, de la explotació a la que se les sotmet per part de les grans empresses del negoci musical, MusaranyA ha decidit tirar pel camí de l'autoedició i autodistribució, aportant així el seu gra de sorra a una escena alternativa que altres bandes ja han obert. Així doncs, el grup penjarà la meitat del seu disc a internet per a que la gent pugui descarregar-se'l lliurement i establirà un sistema de venda per correu del disc senser a travès de la seva web ( www.musaranya.com ) a un preu simbolic de 5 €.

Esperem que la difusió lliure fagi prosperar el nostre treball, així doncs tota ajuda a aquesta difusió serà benvinguda.
Gracies per endavant i salut.
MusaranyA
www.musaranya.com
musaranya4 ARROBA hotmail.com
Mira també:
http://www.musaranya.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Primer CD de MusaranyA
11 feb 2006
endavant musaranya!
Re: Primer CD de MusaranyA
12 feb 2006
siusplau musaranya és un grup sense cap connotació política,aneu a fer propaganda a un altre lloc,tot el meu respecte pel grup però crec que aquest no és l'espai.
Re: Primer CD de MusaranyA
13 feb 2006
Perdó, el meu màxim respecte tig, però diria que estas equivocat.
1- Aquest espai, o com a mínim nosaltres o veiem així, es un portal de contrainformació independent. No crec per tant que s'ens pugui privar a nosaltres de promocionar el nostre treball, el qual es totalment independent.
2- Per altra banda, no se si tu hauràs escoltat qualsevol de les cançons de MusaranyA. Només dirte que evidentment que tenen connotacions polítiques, només que creiem que les coses es poden dir de més formes que "independencia i socialisme".
3- I últim punt, no crec que anès molt acord amb aquestes connotacions polítiques que defenses el fer-nos fora d'aquest portal. Sóm un grup sorgit del poble, no de cap ent o empressa musical, som un projecte totalment personal perque creiem que hi ha coses per dir i les volem dir a la nostra manera amb les nostres lletres les quals crítiquen els models socials i el sistema en el que vivim.
No se noi, potser t'has confòs de grup.
Vinga salut a tothom i gracies a qui ens recolzeu.
Sindicato Sindicat